ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ!Παίρνουν και ΕΠΙΔΟΜΑ;.. (ΦΕΚ) - newskamatero

Breaking

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ!Παίρνουν και ΕΠΙΔΟΜΑ;.. (ΦΕΚ)


Όταν το εντοπίσαμε δεν το πιστεύαμε. Θεωρήσαμε πως είναι κάποιο λάθος, πως γράφτηκε στο ΦΕΚ από κεκτημένη ταχύτητα και μετά διορθώθηκε. Όχι όμως. Δυστυχώς δεν διορθώθηκε.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ  11321/οικ26012/1718 της 8ης Νοεμβρίου 2011 ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ, επιδειξιομανείς, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς «επιβραβεύονται» από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%. Μάλιστα γίνονται δικαιούχοι μείωσης στο ρεύμα της ΔΕΗ, έκπτωσης σε εισιτήρια ΜΜΜ, ακόμα και επιδόματα (αν συνδυαστούν και με άλλες αναπηρίες).

Το VoiceNews αναρωτιέται αν κάποιος πάει και δηλώσει Παιδόφιλος δεν τον κλείνουν στη φυλακή; Για να είσαι παιδόφιλος πρέπει να έχεις προχωρήσει στην επαίσχυντη πράξη. Αν δηλώσεις ότι δεν το έχει κάνει αλλά το σκέφτεσαι, τότε το κράτος δε μπορεί να δηλώσει τι έχεις μέσα στο κεφάλι σου, συνεπώς δεν μπορείς να αποδείξεις την 'αναπηρία'. Λογικό συνεπακόλουθο το ότι δε μπορείς να θεωρείσαι ανάπηρος.

Ειλικρινά δυσκολευόμαστε να γράψουμε κάτι. Απλά δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ (σελίδα 102) και ΕΔΩ. 

2 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΑΔΑ αναγνώρισε την παιδεραστία ως αναπηρία απο το 2011 .......Με δύο τρομακτικές ερωτήσεις απο το Αμερικανικό κανάλι CBN –NEWS ..... http://www.cbn.com/tv/1503840638001?mobile=false ..... που αφορουν την παγκόσμια ασφαλεια, τρομοκαρτημένοι οι Αμερικανοί δημοσιογραφοι ρωτουν και σπερνουν τον ΤΡΟΜΟ και την ΦΡΙΚΗ ........ 1η ερώτηση .....(Should pedophilia be classified as a disability?) .....Πρέπει η παιδεραστία να χαρακτηριστεί ως αναπηρία..?? 2η ερώτηση .....(And can this new rule come to the United States?).......Και μπορεί αυτός ο νέος κανόνας να έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες..??το ΦΕΚ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ , μοναδικό Ελληνικό φαινόμενο ΤΡΟΜΟΥ ….. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΕΙ ……ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ του ΚΟΣΜΟΥ..!! Τα ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ενημερώνουν εκατομμύρια οικογένειες , για την νομοθεσία που ψήφισαν οι Ελληνίδες μητέρες βουλευτές και χαρακτηρίζει τα «ΚΤΗΝΗ» – ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ….ως ανάπηρους …!!!! Εδώ ΟΛΟ το Νομοσχέδιο που προκαλεί ΦΡΙΚΗ ….Σελιδα 38170 αναφερει τα ποσοστα αναπηριας που δικαιούνται όσοι θα κακοποιούν σεξουαλικά μέχρι ΘΑΝΑΤΟΥ τα παιδιά μας …. http://www.newsbeast.gr/files/1/2012/01/07/FYLLO%20EFHMERIDAS%20KYBERNHSEOS%2011.2011.pdf δεν πρέπει να μείνει ΜΥΣΤΙΚΟ …!!!! οι ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ δικαιούνται ΑΣΥΛΟ στην κατοχική Ελλάδα...... https://youtu.be/miNXjUrNYyM?t=15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΚ: Η Ελλάδα αναγνώρισε την παιδεραστία ως…«αναπηρία» από το…2011!!!! http://greeknewsondemand.com/2017/11/15/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83/ψηφιζουμε εναντιον του ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ που έχουν ψηφίσει https://youtu.be/miNXjUrNYyM?t=15 οι Ελληνίδες μητέρες βουλευτές ...Υπογράψτε την καμπανια, για να προστατευτουν τα ΠΑΙΔΙΑ και διαδώστε τη σε όλους τους φιλους σας .... https://secure.avaaz.org/en/petition/STOP_GREEK_GOVERNMENT_STATE_FROM_SUBSIDIZING_PAEDOPHILES/?pv=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.