ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΛΟΒΑΚΙΑ…ΤΑ «ΔΙΚΑ ΜΑΣ» ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΛΕΝΕ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»! - newskamatero

Breaking

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΛΟΒΑΚΙΑ…ΤΑ «ΔΙΚΑ ΜΑΣ» ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΛΕΝΕ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»!




Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

 Μπορεί το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να απέρριψε «ομοφώνως» την προσφυγή της Σλοβακίας και της Ουγγαρίας για να μην φιλοξενήσουν «προσφυγάκια» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος μετεγκατάστασης που επιβάλλει ποσοστώσεις στις χώρες μέλη της ΕΕ, αλλά οι χώρες αυτές (συν η Πολωνία) δεν προτίθενται να υπακούσουν «θέλουν δεν θέλουν»!

Έτσι, ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο δήλωσε σχετικά:

«Η Σλοβακία σέβεται την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της ΕΕ να απορρίψει τις προσφυγές της ίδιας και της Ουγγαρίας κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ, αλλά η αρνητική θέση της στις ποσοστώσεις για τους πρόσφυγες δεν θα αλλάξει. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να εκφραστεί η αλληλεγγύη με άλλους τρόπους από το να εξαναγκαζόμαστε να δεχθούμε μετανάστες από άλλες χώρες που δεν θέλουν έτσι κι αλλιώς να βρίσκονται εδώ».

Ακολούθησε η εθνική κυβέρνηση της Ουγγαρίας, με συνέντευξη τύπου του υπουργού Εξωτερικών Σιγιάρτο, που δεν ήταν τόσο… ευγενικός, όσο ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας «απεχθή και ανεύθυνη» την απόφαση του ευρωδικαστηρίου:

«Η ουγγρική κυβέρνηση θεωρεί πως η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου είναι απεχθής και ανεύθυνη. Η απόφαση αυτή θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης. Η απόφαση βασίσθηκε σε πολιτικούς μάλλον, παρά σε νομικούς ή επαγγελματικούς υπολογισμούς.Η πολιτική βίασε τον ευρωπαϊκό νόμο και αξίες», πρόσθεσε. Η Ουγγαρία θα συνεχίσει να μάχεται κατά των υποχρεωτικών ποσοστώσεων, αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίσει να θέλει να επιβάλει την εφαρμογή τους.Η αληθινή μάχη αρχίζει τώρα και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα».

Και οι αρνήσεις ολοκληρώθηκαν με την πλευρά της Πολωνίας, η πρωθυπουργός της οποίας, Μπεάτα Σίντλο δήλωσε: «Ήμουν πεπεισμένη ότι το δικαστήριο θα λάμβανε μια τέτοια απόφαση, όμως αυτό ουδόλως αλλάζει τη στάση της πολωνικής κυβέρνησης αναφορικά με τη μεταναστευτική πολιτική».

Παρατηρώντας την υπερήφανη στάση των τριών χωρών, δεν μπορούμε παρά να νιώσουμε απέραντη θλίψη! Θλίψη, γιατί οι Ηγέτες τους έχουν την τόλμη να υπερασπίζονται τα συμφέροντά των Πατρίδων και των Λαών τους, κόντρα στα κοράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων ενώ εμείς εδώ έχουμε ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ που λένε μονίμως «ναι σε όλα»!

Πηγη  ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.