Σοβαρή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ φιλόζωων κατά του ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου Αιγάλεω! ΒΑΣΑΝΙΖΕ ζώα... (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) - newskamatero

Breaking

Σοβαρή ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ φιλόζωων κατά του ΣΥΡΙΖΑίου δημάρχου Αιγάλεω! ΒΑΣΑΝΙΖΕ ζώα... (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)



Μια απίστευτη καταγγελία έγινε το προηγούμενο διάστημα για τον Δήμο του Αιγάλεω, όπου μια Κρητική «κωμωδία» στα τέλη του Ιουνίου κακοποιούσε ζωντανά ζώα στο θέατρο «Αλέξης Μινωτής» (γνωστό και ως Μπαρουτάδικο).

Σύμφωνα με την καταγγελία οι ηθοποιοί έσερναν δεμένα τα ζώα στην σκηνή ενώ οι θεατές απλώς γελούσαν θεωρόντας το θέαμα αστείο.

Μεταξύ των θεατών ήταν και ο ΣΥΡΖΑίος δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας ο οποίος γελούσε ενώ κρατούσε κι έναν λαγό από τα αυτιά, ευχαριστημένος από το θέαμα που έβλεπε.



Το τραγικό είναι ότι το εν λόγω θεατρικό θεωρήθηκε «πολιτιστική εκδήλωση», ενώ στην πραγματικότητα στην σκηνή επιτελούταν κανονικό ποινικό αδίκημα. Το άρθρο 12 του νόμου 4039/2012 τονίζει: «Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση κάθε είδους ζώου σε κάθε είδους θεάματα και άλλες συναφείς δραστηριότητες».

Φυσικά ο δήμαρχος που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα που βρίσκεται στην εξουσία έχει ξεχάσει εντελώς το «φιλοζωικό» πρόγραμμα του κόμματός του, και αποδεινύει για άλλη μια φορά ότι οι «φασιστεροί» ουδεμία σχέση έχουν με την οικολογία και την ζωοφιλία.

Αναμένουμε σχόλιο από το κομματικό του σπίτι. Η μη απάντηση θα πρέπει να θεωρείται συνενοχή σε ένα τέτοιο έγκλημα.

Δείτε βίντεο από την απαράδεκτη «κωμωδία»:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.