Γκρέιντζερ: «Να γίνει φρούριο η έδρα μας κόντρα στον Παναθηναϊκό» - newskamatero

Breaking

Γκρέιντζερ: «Να γίνει φρούριο η έδρα μας κόντρα στον Παναθηναϊκό»


Η Μπασκόνια υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (2/11, 21:00) και ο Τζέισον Γκρέιντζερ εξήγησε πως η ομάδα του έχει την ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη.

Οι Βάσκοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και βρίσκονται στον «πάτο» της βαθμολογίας της Euroleague, έχοντας μείνει χωρίς νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ο Πέδρο Μαρτίνεθ θα κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας απέναντι στο «τριφύλλι» και ο Τζέισον Γκρέιντζερ σχολίασε την προσεχή αναμέτρηση.

«Έρχεται μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη του στο σπουδαίο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, ενώ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνουμε την έδρα μας ένα φρούριο με την υποστήριξη όλης της πόλης, για να προχωρήσουμε. Πρέπει να βρεθούμε όλοι στην ίδια σελίδα και αυτή την εβδομάδα έχουμε μία καλή ευκαιρία. Είμαστε χαρούμενοι που πλέον συνεργαζόμαστε με τον Πέδρο (σ.σ. Μαρτίνεθ) και νομίζω πως θα δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο απ' ο, τι στις προηγούμενες εβδομάδες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.