Ο JEFFREY ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ». ΠΟΙΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ» ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ… ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ; - newskamatero

Breaking

Ο JEFFREY ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ». ΠΟΙΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ» ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ… ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;


Ο JEFFREY ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ». ΠΟΙΟ «ΒΡΑΒΕΙΟ» ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ… ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;


14/10/2017

Προσοχή, η παρακάτω είδηση δεν είναι… τρολ, όσο απίστευτη κι αν ακούγεται: ο υπ’ αριθμόν ένα εθνικός ολετήρας Jeffrey… βραβεύθηκε από την International Leadership Association (Διεθνή Ένωση για την Ηγεσία), για το έργο του ως πολιτικού και πρωθυπουργού της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011, με το βραβείο «Ηγετικής Προσφοράς»!!!

Ιδού και το σκεπτικό της βραβεύσεως:

«Ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο. Πολιτικός με πολύχρονη εμπειρία, όταν μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2008, ανέλαβε την Πρωθυπουργία, είχε την εντολή αλλά και την αποφασιστικότητα να αυξήσει τη διαφάνεια και να μειώσει τη διαφθορά στην ελληνική διοίκηση καθώς και τη βούληση να εργαστεί για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης και τις οικονομικές της επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες.

Αντιμέτωπος με την πίεση του χρόνου και των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών, πήρε τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσει σε προγράμματα λιτότητας και περικοπών στο πλαίσιο της Ευρωζώνης…».

Βραβείο -και μάλιστα… διαρκές- δίνει… απλόχερα στον Jeffrey και ο ελληνικός λαός: αυτό της… ανοιχτής παλάμης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.