Νεαρές γυναίκες και «μπούνγκα- μπούνγκα πάρτι» στο τρέιλερ της ταινίας για τον Μπερλουσκόνι! (BINTEO) - newskamatero

Breaking

Νεαρές γυναίκες και «μπούνγκα- μπούνγκα πάρτι» στο τρέιλερ της ταινίας για τον Μπερλουσκόνι! (BINTEO)

«Τι περιμένατε; Να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη χώρα, να γίνεσαι πρωθυπουργός και να είσαι τρελά αγαπητός από όλους»; Ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο ηθοποιός που ενσαρκώνει κινηματογραφικά τον Μπερλουσκόνι
Χθες, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι του Ιταλού σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο.

Η ταινία γυρίστηκε στη Ρώμη και την Τοσκάνη το καλοκαίρι του 2017 και μπορεί να μην έχει δοθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον ερχόμενο Μάιο.

Ο Σορεντίνο, δήλωσε ότι ήθελε να παρουσιάσει τον πιο διαβόητο πολιτικό της χώρας, επειδή είναι «αρχέτυπο ιταλικότητας και μέσω αυτού, μπορεί να περιγράψει κάποιος τους Ιταλούς».

Αν κρίνει πάντως κανείς από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 120.000 προβολές μέσα σε μία ημέρα, η ταινία θα επικεντρωθεί τόσο στην προσωπική ζωή του Μπερλουσκόνι όσο και στην καριέρα του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και φυσικά την πολιτική.

Στο τρέιλερ μπορεί να διακρίνει κανείς πολλές γυναίκες, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι ελάχιστα ντυμένες και μόνο μία ματιά του Μπερλουσκόνι, τον οποίο υποδύεται ο Τόνι Σερβίλο.

«Τι περιμένατε: να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη χώρα, να γίνεσαι πρωθυπουργός και να είσαι τρελά αγαπητός από όλους»; Λέει στην αρχή του τρέιλερ ο πρωταγωνιστής. Αυτό που θα παρατηρήσει κανείς, είναι η εκπληκτική ομοιότητα της φωνής του με αυτήν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δείτε το τρέιλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.