Καπνό για όλα τα γούστα διέθεταν Ιρακινοί στη Λέρο - newskamatero

Breaking

Καπνό για όλα τα γούστα διέθεταν Ιρακινοί στη Λέρο


Στα καταλύματά τους, βρέθηκαν πλήθος συσκευασίες με συνολικά 25 κιλά και 740 γραμμάρια καπνού για ναργιλέ, άλλα δυο κιλά και 450 γραμμάρια τυποποιημένου καπνού και 298 πακέτα


Σε κέντρα διακίνησης λαθραίων προϊόντων καπνού -και μάλιστα σε ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες που θα ικανοποιούσαν το γούστο κάθε πιθανού «πελάτη»- είχαν μετατρέψει τους χώρους όπου κατοικούν στη Λέρο τρεις νεαροί Ιρακινοί μετανάστες, οι οποίοι βρίσκονταν νόμιμα στην Ελλάδα.

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 24, 25 και 32 χρόνων μπήκαν στο στόχαστρο των ανδρών του αστυνομικού τμήματος του νησιού, στο πλαίσιο της έρευνας για υπόθεση λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων. Όταν έγινε έρευνα στα καταλύματά τους, βρέθηκαν πλήθος συσκευασίες με συνολικά 25 κιλά και 740 γραμμάρια καπνού για ναργιλέ, άλλα δυο κιλά και 450 γραμμάρια τυποποιημένου καπνού και 298 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών.

Όλα τα προϊόντα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Λέρου για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων για το δημόσιο, ενώ οι Ιρακινοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για κατοχή λαθραίων ειδών με σκοπό την πώληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.