Γεννηματά: Ας κλείσουν το στόμα τους ο τσίπρας και οι υπουργοί του - newskamatero

Breaking

Γεννηματά: Ας κλείσουν το στόμα τους ο τσίπρας και οι υπουργοί του

«Αν έχουν γραμμή να συγκαλέσουν επιτέλους Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ειδάλλως να κλείσουν το στόμα τους… Ξέρουν κάτι; Αν δεν ξέρουν, τότε γιατί πυροδοτούν το κλίμα; Ας σεβαστούν τον τουρισμό μας και τις θυσίες του ελληνικού λαού», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.
«Πρώτος ο Τσίπρας, να κλείσει το στόμα του», συνέχισε η κ. Γεννηματά, συμπληρώνοντας ότι ο πρωθυπουργός φέρει ευθύνη για την γραμμή και την εικόνα της κυβέρνησης και των στελεχών της.
«Εχουμε κυβέρνηση με διγλωσσία, με διαφορετικές γραμμές, πυροδοτούν το κλίμα οι αρμόδιοι υπουργοί… Όταν λέμε ότι φέτος θα έχουμε ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια για τον τουρισμό μας, είναι κουβέντες αυτές να μιλάμε για θανατηφόρο ατύχημα και ομηρία; Τι κάνουν για τους Έλληνες στρατιωτικούς; Τι κάνουν απέναντι στην Τουρκία, στην προκλητικότητα των Σκοπίων; Έχουν διαφορετικές γραμμές για όλα τα θέματα», δήλωσε ακόμη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε ακόμη τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει υποτιμήσει την προκλητικότητα της Τουρκιάς και ότι δεν έχει αξιοποιήσει τους διεθνείς οργανισμούς για την προώθηση των ελληνικών θέσεων. «Η διγλωσσία και κρυφή διπλωματία συνεχίζονται», σημείωσε.
Το Συμβούλιο Ασφάλειας δεν θα λύσει τα προβλήματα, εκτίμησε, άλλα ο Σταυρός Θεοδωράκης έχει ρομαντική άποψη για το θέμα, ο κ. Τσίπρας εκμεταλλεύεται τη διάθεση συνεννόησης για επικοινωνιακά παιχνίδια, ανέφερε ακόμη η κ. Γεννηματά.
Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση του κ. Θεοδωράκη με τον πρωθυπουργό, τη Δευτέρα, δήλωσε: «Με τον Σταύρο προχωράμε μαζί, είναι μέσα στο Κίνημα Αλλαγής, προχωράμε με τις δυσκολίες μας… Ξεκαθάρισε και ο ίδιος ότι δεν είναι ρεζέρβα του Τσίπρα. Αν ο Σταύρος ήθελε να είναι μαζί με τον Τσίπρα θα ήταν εδώ και πολύ καιρό, προχωράμε μαζί, η κυβέρνηση είναι σε αποδρομή, μετρά αντίστροφα η κατάσταση γι’ αυτούς».
Από την άλλη, αναφερόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο, σημείωσε «έχουμε διαφορές που δεν κρύβουμε κάτω από το χαλί» και συμπλήρωσε «Ακολουθούμε τις κεντρικές αποφάσεις του κόμματος προχωράμε μαζί όσοι συμφωνούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.