ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ! Ο Ερντογάν τρελάθηκε και πάει κόντρα και στις ΗΠΑ - newskamatero

Breaking

ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ! Ο Ερντογάν τρελάθηκε και πάει κόντρα και στις ΗΠΑ

Tα ψέμματα τελείωσαν για όλους: Η Τουρκία προχώρησε σε καθαρή πολεμική ενέργεια καθώς με νέα NAVTEX από τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 29 Μαρτίου, η Τουρκία μπλοκάρει την πρόσβαση σ΄ όλα τα οικόπεδα της ΑΟΖ στην Κύπρο, υποστηρίζοντας ότι θα κάνει υποβρύχιες έρευνες ενώ βγάζει Στόλο, αποβατικά και Πεζοναύτες!
Η Τουρκία με τις NAVTEX 360-361-362-363 και 364/18 δεσμεύει περιοχές στο Αιγαίο για το χρονικό διάστημα 12-16/3 και συγκεκριμένα περιοχές στον Κόλπο Ξηρού (Ανατολικά Σαμοθράκης), εντός του Κόλπου Σμύρνης (1 από τις 2 περιοχές είναι στη Φώκαια, όπου και η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και ο αποβατικός Στόλος) και στο κόλπο Φετχιγιέ (Ανατολικά Ρόδου).
Κοινώς γεωτρήσεις τέλος! H Toυρκία πάει κόντρα και σε ΗΠΑ και δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως τρελάθηκε εντελώς ο Ρ.Τ.Ερντογάν.
Με την NAVTEX 0369/18 η Τουρκία δέσμευσε την μεγάλη αυτή περιοχή για διενέργεια άσκησης στρατιωτικού σκάφους με την ρυμούλκηση υποβρύχιας συσκευής από τις 11- 18 Μαρτίου και από τις 22-29 Μαρτίου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η τουρκική Navtex δεν αφορά ανανέωση προηγούμενης, αλλά νέα, η οποία δεσμεύει επιφανειακά τη θαλάσσια περιοχή και δεν επηρεάζει τους προγραμματισθέντες ερευνητικούς σχεδιασμούς.

Η Κύπρος απάντησε με το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης στη Λάρνακα να εκδίδει αντι-NAVTEX, αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη τουρκική οδηγία προς ναυτιλομένους δεν έχει την έγκριση των κυπριακών Αρχών.
Η Τουρκία απάντησε με την NAVTEX 370-18 και μπλόκαρε την πρόσβαση σε όλα τα οικόπεδα της Κυπριακής ΑΟΖ!
Υπενθυμίζουμε ότι ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας σε περιφερειακό συνέδριο του κόμματός του, δήλωσε ότι όταν έρθει το φύλλο πορείας, θα είναι ο πρώτος που θα πάει στη μάχη.
«Οταν γίνει η επιστράτευση, όταν σας καλέσουν στο καθήκον, τότε θα πάω μαζί σας πρώτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.