Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στον λαό του ΠΑΟΚ – Έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την ΑΕΚ - newskamatero

Breaking

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη στον λαό του ΠΑΟΚ – Έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την ΑΕΚ

Οι μεταμεσονύκτιες αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσαν το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να έχει τους οπαδούς του στο μεγάλο.. ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ, για την 25η αγωνιστική της Superleague.
Θέλοντας να μην δει να επαναλαμβάνονται όσα έγιναν κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ιβάν Σαββίδης καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στην Τούμπα να ορθώσει ασπίδα προστασίας για την ομάδα, κόντρα σε κάθε προβοκάτσια, προστατεύοντας έτσι την τιμή του «Δικέφαλου του Βορρά».
Για να αποκλείσουν όμως κάθε πιθανότητα οποιασδήποτε επίθεσης στον πάγκο της ΑΕΚ, θα πάρουν εξτρά μέτρα.
Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα τοποθετήσουν δίχτυα πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, ώστε να μην υπάρχει τρόπος να προκληθεί το παραμικρό. Το δίχτυ θα μπει στις θύρες 1 -2-3 του γηπέδου, ωστόσο δεν θα την καλύπτει ολόκληρη.
Να αναφέρουμε πως οι Θεσσαλονικείς είχαν μεταμεσονύκτια σύσκεψη στο «Μακεδονία Παλλάς», τόσο για τον τρόπο που θα διατεθούν τα εισιτήρια του ντέρμπι με την ΑΕΚ, όσο και για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν.

Η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη
«Αγαπητοί φίλοι, απευθύνομαι σε όσους δεν τους είναι αδιάφορη η τύχη του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ. Γίναμε όλοι μας μάρτυρες του τρόπου που οι αντίπαλοί μας προσπαθούν να εκμεταλλευτούν εναντίον μας και το παραμικρό συμβάν. Σας καλώ όλους, όσοι κάποτε αγαπήσατε τα ασπρόμαυρα χρώματά μας, να γίνετε ασπίδα εναντίον οποιασδήποτε προβοκάτσιας και να θυμάστε: η τιμή του ΠΑΟΚ είναι στα χέρια μας και η δύναμή μας δεν είναι μόνο στην ενότητα, αλλά και στην ικανότητα να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αποκλείοντας ενέργειες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας.
Άλλωστε και στο παρελθόν, ενώπιον οποιασδήποτε εξωτερικής απειλής, στεκόμασταν ενωμένοι και μόνο με τη φωνή στηρίζαμε την ομάδα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε μας και στην ελληνική δικαιοσύνη και θα συνεχίσω να κάνω τα πάντα, προκειμένου να προστατεύσω τα νόμιμα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ και ελπίζω στην κατανόηση.
Με εκτίμηση,
Ιβάν Σαββίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.