Λεβέντης: «Πιθανότατα να βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές» - newskamatero

Breaking

Λεβέντης: «Πιθανότατα να βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές»

«Οι ώρες τις οποίες διανύουμε είναι κρίσιμες και πιθανότατα να βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές» τόνισε σε ομιλία του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

«Οι ώρες τις οποίες διανύουμε είναι κρίσιμες και πιθανότατα να βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές». Την εκτίμηση αυτή διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας απόψε σε πολιτική εκδήλωση του κόμματός του που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.


Όπως πρόσθεσε, «η κυβέρνηση κρέμεται από μία κλωστή, διότι έχει χαθεί η συνάφεια μεταξύ των κομμάτων που την απαρτίζουν και πιέζεται να λάβει αποφάσεις που αφορούν το Σκοπιανό και τα ελληνοτουρκικά» .

Επίσης, ανέφερε ότι «η κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση όσον αφορά στα οικονομικά και ως εκ τούτου οι εκλογές είναι η λύση, όταν έχουμε μία κυβέρνηση αδρανή, η οποία έχει χάσει όλο της το νεύρο». 
Σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και την υπόθεση των δύο στρατιωτικών, ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι «έχει χαθεί η υπερηφάνεια μας, είμαστε σε πολύ κακή φάση, γιατί δεν έχουμε τη δύναμη να αντιδράσουμε και δεν ξέρουμε τι άλλο θα συμβεί», ενώ στην συνέχεια κατηγόρησε, τόσο την σημερινή κυβέρνηση, όσο και τις προηγούμενες, ότι «έχουν αφήσει ανεξόπλιστες τις ένοπλες δυνάμεις , αφού τα τελευταία επτά χρόνια δεν έχει αγοραστεί ούτε μία βίδα και δεν έχουμε κανένα εκσυγχρονισμό στους εξοπλισμούς».

Αναφερόμενος στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «όποια κυβέρνηση προσφέρει το όρο Μακεδονία στα Σκόπια, θα φέρει ακέραιη την ευθύνη για τις περιπέτειες στις οποίες εισέρχεται η χώρα και για αυτό η Ένωση Κεντρώων θα αντισταθεί μέχρι τέλους».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε και για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης λέγοντας ότι «οι ξένοι απαιτούν, προκειμένου να βγει η χώρα από τα μνημόνια, ή να υπάρξει τέταρτο πρόγραμμα στήριξης, δηλαδή τέταρτο μνημόνιο, ή να μειωθούν από τον προσεχή Αύγουστο και όχι από την 1η Ιανουαρίου του 2019, το αφορολόγητο, οι μισθοί και οι συντάξεις.»

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «γίνεται παζάρι για τον τρόπο με τον οποίο θα βγούμε από το μνημόνιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.