Τελικός Κυπέλλου: Από 13.000 εισιτήρια σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προτείνει η Αστυνομία - «Όχι» από τις δύο ομάδες - newskamatero

Breaking

Τελικός Κυπέλλου: Από 13.000 εισιτήρια σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προτείνει η Αστυνομία - «Όχι» από τις δύο ομάδες

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η πρώτη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η πρόταση της Αστυνομίας για 13.000 εισιτήρια στους δύο φιναλίστ απορρίφθηκε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Επικαλούμενη λόγους ασφαλείας, η Ελληνική Αστυνομία πρότεινε στις δύο φιναλίστ να πάρουν από 13.000 εισιτήρια εν όψει του τελικού της 12ης Μαΐου, με τις δύο ομάδες να είναι αρνητικές ως προς αυτό το ενδεχόμενο και να ζητούν μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στα γραφεία της ΕΠΟ, οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας επέμειναν στην συγκεκριμένη πρότασή τους και η οριστική απόφαση θα ληφθεί την Παρασκευή, σε νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους του τελικού.

Όσον αφορά στη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αυτή είναι ο αριθμός των εισιτηρίων να πλησιάσει ή να είναι ο ίδιος με αυτόν που είχε πάρει στον τελικό του 2014, δηλαδή κοντά στα 21.500 εισιτήρια.

Πριν την έναρξη της σύσκεψης, η πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» έθεσε θέμα για το αν γίνεται ο τελικός να μην διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, ξεκαθάρισε πως είναι οριστική η απόφαση της έδρας.

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.