ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ενδεχομένως και ο ΠΑΟΚ διεκδικούν τον 23χρονο Αλμπάνη μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης - newskamatero

Breaking

ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ενδεχομένως και ο ΠΑΟΚ διεκδικούν τον 23χρονο Αλμπάνη μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης



ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ενδεχομένως και ο ΠΑΟΚ διεκδικούν τον 23χρονο μεσοεπιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης

Σε πρόσωπο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου φαίνεται πως θα εξελιχθεί ο Χρήστος Αλμπάνης, καθώς τον παίκτη διεκδικούν σίγουρα η ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ενώ στο κόλπο δεν αποκλείεται να (ξανα)μπεί ο ΠΑΟΚ.

Η «Ένωση» φαίνεται πως έχει τον πρώτο λόγο, ωστόσο δεν έχει υπογράψει ούτε με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ούτε φυσικά με τον ποδοσφαιριστή. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες από τη στιγμή που οι δύο ομάδες πέτυχαν το στόχο τους στο πρωτάθλημα, ενώ ίσως οι επαφές για την έδρα του αγώνα της 30ης αγωνιστικής να δώσουν την ευκαιρία να συζητηθεί και το θέμα της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή. Ο 23χρονος άσος, που εντυπωσιάζει στο τρέχον πρωτάθλημα, φέρεται να θεωρεί την ΑΕΚ μια πολύ καλή προοπτική δεδομένου και του ότι αξιοποιεί τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχει στις τάξεις της και ανεβάζει κατακόρυφα τις μετοχές τους.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ζωηρά για τον παίκτη και δεν το κρύβει. Ο Φρανσουά Μοντέστο και ο Σάββας Θεοδωρίδης τα είπαν μαζί του στο περιθώριο του αγώνα των δύο ομάδων την Κυριακή στη Ριζούπολη, ενώ κουβέντα με τον ατζέντη του είχε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Οι «ερυθρόλευκοι» αν θελήσουν να κινηθούν πιο δυναμικά έχουν τη δυνατότητα και τα χρήματα να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, ενώ είναι δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα της επόμενης σεζόν.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, το χειμώνα είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του παίκτη, αλλά το deal χάλασε, όχι για οικονομικούς λόγους. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Αλμπάνη και φέρεται να το έχει ήδη διαμηνύσει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σχετικά με την προοπτική του εξωτερικού, η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως σε κρούση ατζέντη με έδρα την Αγγλία στον Απόλλωνα για αυτό το ενδεχόμενο, η απάντηση που έλαβε ήταν ότι ο Αλμπάνης θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Σημειώνεται, πάντως, πως στο συμβόλαιο του παίκτη, που λήγει το 2020, υπάρχει ρήτρα 500.000 ευρώ που ισχύει αποκλειστικά για ομάδες του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.