Η 4η Γιορτή Αγωγής Υγείας στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου - newskamatero

Breaking

Η 4η Γιορτή Αγωγής Υγείας στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Η 4η Γιορτή Αγωγής Υγείας διοργανώνεται σήμερα 26 και αύριο 27 Απριλίου στον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, από τις 09:00-14:00 στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου.


Θέμα της Γιορτής Υγείας ο “ Εμβολιασμός”. Παιδιά και ενήλικες καλούνται στην «Vaccineland» δηλαδή στην «ΕΜΒΟΛΙΟΥΠΟΛΗ» με στόχο την ενημέρωση όλων για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών. Επιπροσθέτως θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα « Εμβολιασμός και Εκπαιδευτική Κοινότητα», με αφορμή τα πρόσφατα αυξημένα κρούσματα ιλαράς.
Η 4η Γιορτή Αγωγής Υγείας συνδιοργανώνεται από τον Δήμο, τελεί υπό την Αιγίδα, την έκφραση αρωγής και στήριξης του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Ευόσμου, την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας, το ΚΕΕΛΠΝΟ, το 3ο Σύστημα Α/Π Αμπελοκήπων, επαγγελματιών υγείας, εκπαιδευτικών και μαθητών όλων των βαθμίδων.
Στόχος της γιορτής αγωγής υγείας, η βελτίωση, και η προαγωγή της σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας των μαθητών.
Η γιορτή περιλαμβάνει επιστημονικές ομιλίες, ιατρικές διαλέξεις και δράσεις των Σχολείων με παιγνίδια, θεατρικά δρώμενα, κολάζ, ζωγραφική, τραγούδια, βίντεο και άλλες καινοτόμες θεματικές για την αναγκαιότητα του Εμβολιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.