Πέρασε ένας χρόνος χωρίς τον Στάθη Ψάλτη! - newskamatero

Breaking

Πέρασε ένας χρόνος χωρίς τον Στάθη Ψάλτη!


Και ενώ η οικογένειά του έχει χωριστεί στα δύο και κάνει διαφορετικά μνημόσυνα στη μνήμη του, οι θαυμαστές του συνεχίζουν να θρηνούν για την απώλεια του μεγάλου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη. 
Σήμερα έκλεισε ένας χρόνος από τον χαμό του μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ήταν μόλις 66 ετών αλλά πρόλαβε να αφήσει πίσω του σπουδαίους ρόλους και πολύ γέλιο για όσους τον αγαπούσαν και τον στήριζαν στην πορεία του. Τη δεκαετία του '80 ο Στάθης Ψάλτης μεσουράνησε με τις βιντεοκασέτες και όπως ο ίδιος έλεγε σε συνεντεύξεις του, δεν αποποιήθηκε ποτέ αυτή την εποχή, όπως έκαναν άλλοι συνάδελφοί του. Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη κορυφαίων συναδέλφων του είχε πηγαίο ταλέντο και κατάφερε να βρει τον τρόπο και τις ευκαιρίες για να το προβάλλει στον κόσμο. 
Έναν χρόνο μετά, ο Στάθης Ψάλτης συνεχίζει να βρίσκεται στις καρδιές όλων μας, γεγονός που αποδεικνύει πόσο τεράστιος καλλιτέχνης υπήρξε. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις καλύτερες ατάκες του στα έργα του που άφησαν εποχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.