ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΗΓΕ ΓΙΑ… ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - newskamatero

Breaking

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΗΓΕ ΓΙΑ… ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Στην Πλατεία Βικτωρίας βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μην μπερδεύεστε, δεν πήγε να δει τους δοκιμαζόμενους από την λαθρομετανάστευση Έλληνες. Πήγε για να παραβρεθεί σε εκδήλωση που παρέθεσαν 25 και πλέον ΜΚΟ που σχετίζονται με τους λαθρομετανάστες.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, ο πρόεδρος της ΝΔ παρακολούθησε την υπαίθρια συναυλία της… πολιτισμικής χορωδίας «Πολυφώνικα» και επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και την έκθεση που δημιούργησε η «ActionAid HELLAS», μαζί με το Victoria Square Project και το World Human Forum.

Βέβαια, πριν προτρέξει κανείς να… κακίσει τον Μητσοτάκη ότι βρέθηκε σε τέτοιου είδους εκδήλωση, να τονίσουμε ότι επί της ουσίας επρόκειτο περί… οικογενειακών υποχρεώσεων, αφού η εν λόγω ΜΚΟ, η “Action Aid”είχε δημιουργηθεί από την αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα, η οποία παρέμεινε στο Δ.Σ. της ΜΚΟ μέχρι πέρυσι.

Έτσι, λοιπόν, όσοι κομματάρχες της ΝΔ σχεδιάζουν να βγαίνουν προεκλογικά και να λένε ότι η ΝΔ θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ας ξέρουν πως η λαθρομετανάστευση είναι οικογενειακή υπόθεση των Μητσοτάκηδων. Η ξαδέρφη του Μητσοτάκη, θυμίζουμε, ανέλαβε πρόσφατα ολάκερη… διευθύντρια στην ΜΚΟ του Σόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.