Ο Σαμαράς «σφάζει» τον ΣΥΡΙΖΑ: Σέρνουν τη χώρα πίσω, είναι χειρότεροι από το «παλιό» - newskamatero

Breaking

Ο Σαμαράς «σφάζει» τον ΣΥΡΙΖΑ: Σέρνουν τη χώρα πίσω, είναι χειρότεροι από το «παλιό»

Την ανάγκη σύγκλισής των πολιτικών δυνάμεων σε κοινές και καινοτόμους πολιτικές για το μέλλον της χώρας, υπογραμμίζει σε άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.
Επιπλέον, ασκεί δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και σε «όσους πασχίζουν να σύρουν τη χώρα πολύ πίσω». Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει, όχι απλώς το «παλιό», αλλά το χειρότερο από το «παλιό». Δίνει μάχη οπισθοφυλακών του κρατισμού για να μην αλλάξει τίποτε».
Παράλληλα, τον κατηγορεί ότι κόστισε στη χώρα 86 δισ. ευρώ κατά την ΤτΕ ή 100 δισ. ευρώ κατά τον επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγλινγκ ή 200 δισ. σύμφωνα με την εκτίμηση του πρώην επικεφαλής του EWG Τόμας Βίζερ.
Αντιθέτως χαρακτηρίζει το Κίνημα Αλλαγής ως απαραίτητο «εταίρος αυτής της μεγάλης σύγκλισης» εξηγώντας ότι «άλλωστε έχουμε πια κοινό έργο να υπερασπιστούμε».
Τέλος, ο κ. Σαμαράς αναφέρει ότι «η υπέρβαση και η σύγκλιση προϋποθέτουν τη σύγκρουση με το παλιό. Στην περίπτωση μας, τη σύγκρουση με τον κρατισμό και τον λαϊκισμό. Δηλαδή με τον ΣΥΡΙΖΑ…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.