Ανάσταση με μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών στην Πάτρα - newskamatero

Breaking

Ανάσταση με μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών στην Πάτρα


Ένας Αφγανός που δέχθηκε τέσσερις μαχαιριές μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά - Αναζητούνται οι δράστες

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές υπηρεσίες της Πάτρας λίγη ώρα μετά την Ανάσταση, εξ αιτίας της αιματηρής συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών στο αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Ε. που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Αφγανού από μαχαίρι.

Τα πρώτα μικροεπεισόδια ανάμεσα σε ομάδες μεταναστών που έχουν προσωπικές διαφορές, είχαν ξεκινήσει από το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στον Άγιο Ανδρέα. Ωστόσο, η κατάσταση δεν έγινε ανησυχητική, παρά την ώρα που οι πιστοί επέστρεφαν στα σπίτια τους από τις εκκλησίες και έγιναν μάρτυρες άγριας σύρραξης.

Όταν κάποιοι είδαν το νεαρό Αφγανό να δέχεται τέσσερις μαχαιριές στον γοφό και το πόδι και να σωριάζεται αιμόφυρτος, ειδοποίησαν την Αστυνομία και τα περιπολικά άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή. Όμως, οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί, όπως και όσοι συμμετείχαν στην συμπλοκή. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.