Από τη Βέροια ακολούθησαν Αλβανό διακινητή χασίς - newskamatero

Breaking

Από τη Βέροια ακολούθησαν Αλβανό διακινητή χασίς

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες τόσο στον 23χρονο όσο και στον 27χρονο, που παρέλαβε τα ναρκωτικά

Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση που οργάνωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας για την σύλληψη ενός 23χρονου Αλβανού που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή τους, αλλά δεν βρήκαν όσα περίμεναν όταν τον συνέλαβαν.

Οι Βεροιώτες αστυνομικοί έφτασαν ως την Θεσσαλονίκη ακολουθώντας τα ίχνη του νεαρού αλλοδαπού και τον τσάκωσαν επ' αυτοφώρω, την στιγμή που προμήθευε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε έναν 27χρονο Έλληνα. Πέρασαν και στους δυο χειροπέδες και πάνω στον 23χρονο κατέσχεσαν 475 ευρώ που προερχόταν από προηγούμενη πώληση χασίς.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι και το όχημα του δράστη, κατασχέθηκαν μόλις 23,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα νάιλον περιτύλιγμα με ίχνη ναρκωτικού και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο νεαρός Αλβανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στον 27χρονο ασκήθηκε δίωξη για αγορά ναρκωτικών.

*** Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών στα σπίτια δυο Ελλήνων σε διαφορετικές περιοχές του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, αποκάλυψαν ότι καλλιεργούσαν χασισόδεντρα. Στην κατοικία ενός 32χρονου κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες και σε αυτήν ενός 55χρονου άλλα πέντε δενδρύλλια, επίσης μέσα σε γλάστρες. Και οι δυο συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.