Το συγκινιτικό αντίο των εργαζομένων στον Στ. Σκλαβενίτη - newskamatero

Breaking

Το συγκινιτικό αντίο των εργαζομένων στον Στ. Σκλαβενίτη

Εφυγε απροσδόκητα από τη ζωή το πρωί της Κυριακής ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ένα από τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας πίσω από την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, σκορπίζοντας θλίψη στον επιειρηματικό κόσμο της χώρας. 

Η οικογένεια Σκλαβενίτης επέλεξε να ακολουθήσει την δική της επιχειρηματική πορεία. Μέσα στην κρίση δεν απέλυσε κανέναν, δεν μείωσε μισθούς, αλλά αντίθετα, άνοιξε κι άλλα υποκαταστήματα, εξαγοράζοντας πάνω από 300 σε όλη την Ελλάδα της πρώην Μαρινόπουλος, δίνοντας αυξήσεις στους χαμηλόμισθους της άλλοτε κραταιάς αλυσίδας και διασώνοντας δέκα χιλιάδες θέσεις εργασίας.
 
Μάλιστα, από την πρώτη ηµέρα λειτουργίας της η επιχείρηση δεν προέβη ποτέ σε µείωση του βασικού µισθού.
Σήµερα απασχολεί 22.980 εργαζοµένους και το 2017 αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση ως ο µεγαλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα, σύµφωνα µε πρόσφατη έρευνα της ICAP, ξεπερνώντας τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ και τις τράπεζες. Λογικό ο Θάνατος του Στέλιου Σκλαβενίτη να έχει προκαλέσει θλίψη στους εργαζόμενους.
Το συγκινητικό αντίο των εργαζομένων στον Στέλιο Σκλαβενίτη
«Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά δυστυχώς δεν είναι» γράφουν στα social media οι εργαζόμενοι του ομίλου Σκλαβενίτη, εκφράζοντας τη θλίψη τους για το ξαφνικό φευγιό του Στέλιου Σκλαβενίτη.
Δεν ήταν λίγοι οι εργαζόμενοι που τηλεφώνησαν για να επιβεβαιώσουν αν είναι αλήθεια ή αν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα και ανακάλυψαν τη σκληρή αλήθεια.
«Καλό παράδεισο σε έναν καλό άνθρωπο» γράφουν κάποιοι, ενώ συγκλονίζει το μήνυμα μιας γυναίκας:
«Αντίο Κύριε Στέλιο… Ήσουν ένας από τους πιο αγνούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Η σπάνια καλοσύνη σου, οι αρχές σου, το παράδειγμα που έδωσες στη διοίκηση των ανθρώπων, και πάνω από όλα η ανθρωπιά σου, μας έκαναν όλους να αισθανθούμε μέλη της οικογένειας Σκλαβενίτη. Η απώλεια μεγάλη για την οικογένεια, την εταιρεία, τον επιχειρηματικό κόσμο, τη χώρα. Θα θυμόμαστε όλοι το χαμόγελο και το γέλιο σου που μας γέμιζε χαρά. Καλό ταξίδι Κύριε Στέλιο».
Ένα άλλο μήνυμα αναφέρει χαρακτηριστικά: ««Όταν έφυγε ο δικός μου «άγγελος» ο Σκλαβενίτης με στήριξε. Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.