Διαψεύδει ο Κουβέλης ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τους Τούρκους να κατεβάζουν τις ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες - newskamatero

Breaking

Διαψεύδει ο Κουβέλης ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τους Τούρκους να κατεβάζουν τις ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες


Δεν υπάρχει το βίντεο στο οποίο, όπως ισχυρίζεται ο σύμβουλος του Ερντογάν, οι Τούρκοι κατεβάζουν τις σημαίες από τις βραχονησίδες, ανέφερε στο ραδιόφωνο 24/7, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.
Την ίδια ώρα, χαρακτήρισε ως "βήμα καλής θέλησης" το πρώτο σκέλος της συνέντευξης Ερντογάν, ωστόσο, όπως τόνισε ο κ. Κουβέλης, το βήμα αυτό αναιρείται με το δεύτερο σκέλος της συνέντευξης, στο οποίο ο Τούρκος Πρόεδρος, μιλάει για ανταλλαγή των οκτώ Τούρκων αξιωματικών με τους Έλληνες στρατιωτικούς, μετατρέποντάς τους, όπως υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, σε ομήρους και εργαλείο πίεσης προς την Ελλάδα.
Ο κ. Κουβέλης σημείωσε παράλληλα ότι πρόκειται για ανόμοιες περιπτώσεις, καθώς οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν έχουν κάνει κάποια παρανομία, ενώ οι Τούρκοι αξιωματικοί ζήτησαν άσυλο και δικάστηκαν με βάση το ελληνικό και το διεθνές δίκαιο.
Πηγή: 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.