Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας συγκεντρώσεων - newskamatero

Breaking

Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας συγκεντρώσεωνΑρκετά προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι οδηγοί που θα επιχειρήσουν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για τη ΔΕΗ, τις συντάξεις και την οικονομία.
Στις 10:00 το πρωί στην πλατεία Κοτζιά θα συγκεντρωθούν συνταξιούχοι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την περικοπή της προσωπικής διαφοράς, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου.
Για τις 10:30 έχει προγραμματιστεί έξω από τα γραφεία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, στη Χαλκοκονδύλη, η προσυγκέντρωση των μελών της ομοσπονδίας που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Οι εργαζόμενοι της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού στις 12:30 θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.
Η ΠΟΕΔΗΝ έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 το πρωί έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ. Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ και ζητούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων του κλάδου.
Για τη διευκόλυνση των εργαζομένων η ΠΟΕΔΗΝ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 10 έως τις 3 μετά το μεσημέρι για την Αττική ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.