“Συνέδριο Τουρκάλων Γυναικών Δυτ. Θράκης”: Θα συμμετάσχουν Έλληνες… - newskamatero

Breaking

“Συνέδριο Τουρκάλων Γυναικών Δυτ. Θράκης”: Θα συμμετάσχουν Έλληνες…

Με την παραπάνω αφίσα προαναγγέλλεται το ¨Διεθνές συνέδριο Τουρκάλων Γυναικών Δυτικής Θράκης¨ που θα γίνει στο Κοτζάελι στις 28 και 29 Απριλίου. Οργανωτής προφανώς είναι το παράρτημα Ιζμίτ (Νικομήδειας) του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας του οποίου το σήμα διακρίνεται στο κάτω μέρος της αφίσας.
Δίπλα στο σήμα του συλλόγου είναι το σήμα του δήμου Ιζμίτ που προφανώς μα κάποιο τρόπο μπήκε χορηγός της εκδήλωσης. Στο πρόγραμμα αναφέρεται πως η εκδήλωση θα αρχίσει με ενός λεπτού σιγή και με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Όπως κάνουν και στην Ελλάδα όλες οι γυναικείες οργανώσεις (…). Συντονίστρια της εκδήλωσης είναι η Χουλιά Εμίν-δημοσιογράφος της εφ. Γκιουντέμ που εκδίδεται στην Κομοτηνή.
Ενώ πρώτη ομιλήτρια είναι η γνωστή “κατήγορος” της Ελλάδας και μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Περβίν Χαϊρουλλάχ. Η Χαϊρουλλάχ εδώ και πολλά χρόνια τώρα μεταβαίνει σε συνέδρια και εκδηλώσεις σε Ευρώπη και Τουρκία, όπου και κατηγορεί την Ελλάδα σχετικά με την μειονότητα στην Θράκη.
Και φυσικά τα χρώματα που κυριαρχούν στην αφίσα είναι τα χρώματα της σημαίας της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.