Εξέλιξη - ΣΟΚ στο διπλό φονικό στην Κύπρο: Σε διαφορετικά δωμάτια διαπράχθηκαν οι δολοφονίες - newskamatero

Breaking

Εξέλιξη - ΣΟΚ στο διπλό φονικό στην Κύπρο: Σε διαφορετικά δωμάτια διαπράχθηκαν οι δολοφονίες

Ανατροπή - «βόμβα» στο διπλό φονικό του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του, Ντίνας Σεργίου στη Λευκωσία.

Λίγες ώρες πριν το ζευγάρι οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία, έρχεται στο φως η πληροφορία πως η δολοφονία δεν έγινε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, αλλά σε δυο διαφορετικά δωμάτια!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής Κύπρου», οι έρευνες δείχνουν ότι το έγκλημα δεν διαπράχθηκε στον ίδιο χώρο, στο υπνοδωμάτιό τους δηλαδή όπως είχε γίνει γνωστό έως σήμερα.

Η εικόνα που έχει σχηματοποιηθεί επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι εισήλθαν στην οικία, χωρίς να υπάρξει παραβίαση και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το ζευγάρι.

Ωστόσο, από εδώ και πέρα τα γεγονότα διαφοροποιούνται.
Η Ντίνα Σεργίου δέχθηκε την επίθεση του δράστη ή των δραστών την ώρα που κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό τους.
Ο σύζυγός της την ώρα εκείνη, με βάση τη νέα πληροφόρηση, βρισκόταν στο ισόγειο της μονοκατοικίας, όπου τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ του σαλονιού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Χατζηγεωργίου ξύπνησε από το θόρυβο που φαίνεται να προκλήθηκε στον πάνω όροφο, άφησε στον καναπέ την κουβέρτα με την οποία ήταν σκεπασμένος και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά.
Καθώς ανέβαινε, φαίνεται να αιφνιδιάστηκε από το δράστη ή τους δράστες, οι οποίοι τον έσπρωξαν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο ισόγειο της κατοικίας.
Στο σημείο αυτό, εκεί δηλαδή όπου ξεκινούν οι σκάλες, φαίνεται ότι δέχθηκε και την άγρια επίθεση με μαχαίρι.

Τι βρήκε ο ιατροδικαστής στο σώμα του 15χρονου γιου

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υπεβλήθη ο 15χρονος γιος του ζευγαριού εντοπίστηκαν μικρομώλωπες, χωρίς, όμως, να διευκρίνιζεται κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις για την προέλευση των εν λόγω εκχυμώσεων.

Παίρνει κι άλλη παράταση η κατάθεση

Έξι μέρες μετά το άγριο φονικό και η πολυαναμενόμενη κατάθεση από τον 15χρονο γιο του ζεύγους δεν έχει ακόμα ληφθεί, ενώ όπως όλα δείχνουν θα πάρει κι άλλη παράταση.
Μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία, ο Γενικός Εισαγγελέας ζήτησε από τους ανακριτές επιπρόσθετα στοιχεία για την υπόθεση, και κυρίως από το υπόλοιπο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον του ζεύγους, αλλά και από συμμαθητές του ανήλικου.
Ο Κώστας Κληρίδης διερωτήθηκε στη σύσκεψη πώς μπορεί να κληθεί για κατάθεση ο 15χρονος γιος του ζεύγους όταν δεν υπάρχει μια πλήρη εικόνα από το περιβάλλον της οικογένειας, και κυρίως από τη θεία του 15χρονου, η οποία είναι και η πιο στενή συγγενής.
kypros
Ο Γενικός Εισαγγελέας φαίνεται ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος απί τη μέχρι στιγμής έρευνα των Αρχών, γι' αυτό και ζήτησε νέα στοιχεία.
Εξάλλου, δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ούτε το φονικό όπλο, κάτι που όσο περνούν οι ημέρες μειώνει και τις πιθανότητες να βρεθεί.
Τέλος, οι Αρχές αναμένεται να άρουν τα τηλεφωνικά δεδομένα του ζεύγους, για να διαφανεί κατά πόσον είχαν διαφορές με οποιονδήποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.