Πρόγνωση καιρού: Κατακόρυφη και ασυνήθιστη άνοδος της θερμοκρασίας - newskamatero

Breaking

Πρόγνωση καιρού: Κατακόρυφη και ασυνήθιστη άνοδος της θερμοκρασίας

Θερμοκρασίες που παραπέμπουν σε αρχή καλοκαιριού θα επικρατήσουν τς επόμενες ημέρες στην Ελλάδα σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας. 
Για την Τρίτη (10/04) προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο ανατολικό Αιγαίο βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα νότια.
Την Τετάρτη (11/04) αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά νοτιοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα νότια.
Την Πέμπτη (12/04) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα βόρεια, βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Την Παρασκευή (13/04) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.