Φωτογραφία επιβεβαιώνει εποικισμό του Αφρίν με τζιχαντιστές από Δαμασκό - newskamatero

Breaking

Φωτογραφία επιβεβαιώνει εποικισμό του Αφρίν με τζιχαντιστές από Δαμασκό

Το έγκλημα της εθνοκάθαρσης και της κοινωνικής μηχανικής που πραγματοποιείται στο Αφρίν αποτυπώνει με μία φωτογραφία η ιστοσελίδα Τουρκικά Νέα σύμφωνα με την οποία οι Τούρκοι δημιουργούν τις κατάλληλες υποδομές για την εγκατάσταση τζιχαντιστών από την νότια Συρία στην περιοχή του Αφρίν που πρόσφατα καταλείφθηκε από την Τουρκία.
Πιο συγκεκριμένα όπως φαίνεται από την φωτογραφία που το Πρακτορείο Ειδήσεων Μεσοποταμία κατάφερε να πάρει η τουρκική υπηρεσία AFAD αντίστοιχη της ελληνικής ΕΜΑΚ κατασκεύασε στρατόπεδα για την φιλοξενία των τζιχαντιστών που εκκένωσαν την Γκούτα και την Ντούμα.
Πρόκειται για δεκάδες χιλιάδες τζιχαντιστές μαχητές και οι οικογένειες τους οι οποίες εκκένωσαν τις κατοικίες τους στα μέσα Απριλίου. Το πρώτο από τα πολλά στρατόπεδα που θα κατασκευαστούν δημιουργήθηκε στο χωρίο Ντερ Μπαλούτ που βρίσκεται μεταξύ Αφριν και του χωριού Τζιντιρέσε.
Στο στρατόπεδο αυτό εγκαταστάθηκαν σαλαφίτικες ομάδες των Τζιχαντιστών που ήρθαν μαζί με τις οικογένειες τους, από τις περιοχές Γκούτα και Ντούμα της Δαμασκού, ενώ οι μεταφορά των ανθρώπων αυτών συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.
Με την δημιουργία αυτού του στρατοπέδου αλλά και άλλων που σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν το τουρκικό κράτος επιβεβαιώνει την πολιτική του να διώξει τους Κούρδους από το Άφριν, και να εγκαταστήσει στην περιοχή μεγάλο αριθμό από αυτές τις ομάδες των τζιχαντιστών υλοποιώντας ένα εκτεταμένο πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.