Αλαφούζος: Αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις που μ’ αναλογούν στον Παναθηναϊκό - newskamatero

Breaking

Αλαφούζος: Αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις που μ’ αναλογούν στον Παναθηναϊκό

Νέα ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση της πώλησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιάννης Αλαφούζος.
Σε αυτή την τοποθέτηση ο κ.Αλαφούζος αναφέρεται στη δήλωση του δικηγόρου του επιχειρηματικού fund τονίζοντας ότι αυτή παραποιούσε τις προθέσεις του ως προς τη δική του οικονομική συμμετοχή στη λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού και επισημαίνει ότι αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του στο θέμα της ΠΑΕ, στο κομμάτι που του αναλογεί.
Αναλυτικά από τον γραφείο του κ ΙΑΑ έγιναν γνωστά τα εξής:
«Έτσι θα συνεχίσει παρακάμπτοντας το γεγονός ότι αντί επίσημης απάντησης στην επιστολή αποδοχής του, διοχετεύθηκε στον Tύπο δήλωση του δικηγόρου της Pan Asia Investments η οποία παραποιούσε τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου ως προς την δική του οικονομική συμμετοχή στην λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού.
Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά σημειώνουμε τα εξής:
1. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος είναι ο μόνος που στηρίζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό τα τελευταία έξι χρόνια και αυτό δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά η αλήθεια.
2. Κάνει αποδεκτή την πρόταση της Pan Asia Investments, χωρίς περιστροφές.
3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί.
4. Απομένει πλέον στην Pan Asia Investments να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος πρέπει να γίνει σύμμαχος στην λύση του προβλήματος για το καλό του Παναθηναϊκού».
Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.