Σοκ σε ισπανικό αγώνα μπάσκετ- Παίκτης της Μάλαγα κατέρρευσε στο παρκέ - newskamatero

Breaking

Σοκ σε ισπανικό αγώνα μπάσκετ- Παίκτης της Μάλαγα κατέρρευσε στο παρκέ


Ο Σαμ Βαν Ρόσομ χάρισε με σουτ τριών πόντων στο 1.9» πριν το φινάλε τη νίκη στη Βαλένθια στο ντέρμπι με την Ουνικάχα Μάλαγα, ωστόσο το αγωνιστικό κομμάτι στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Pabellon Fuente de San Luis πέρασε σε δεύτερη μοίρα.



Αυτό το λέμε διότι το εν λόγω ματς επισκιάστηκε από την κατάρρευση του Τζεφ Μπρουκς στο παρκέ με 1’21» πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Λίγο πριν οι γηπεδούχοι κάνουν την επαναφορά από την τελική γραμμή, ο φόργουορντ/σέντερ της Ουνικάχα Μάλαγα σωριάστηκε στο παρκέ, με αποτέλεσμα άπαντες να «παγώσουν».

Χάρη στην άμεση επέμβαση του γιατρού της Βαλένθια (σ.σ.: η Ουνικάχα Μάλαγα δεν είχε γιατρό μαζί της!) και των ανθρώπων των «πορτοκαλί», ο παίκτης των φιλοξενούμενων διακομίστηκε άμεσα σε τοπικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, υπέστη συγκοπή, αλλά δεν έχασε πλήρως τις αισθήσεις του, κάτι που ενδεχομένως να είναι σημαντικό για την πορεία της υγείας του.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Ουνικάχα Μάλαγα, στο νοσοκομείο ο παίκτης άρχισε να επικοινωνεί πλήρως με το περιβάλλον, δείχνοντας οτι έχει ξεπεράσει πλήρως τον κίνδυνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την ώρα ο Μπρουκς υποβάλλεται σε ενδελεχείς εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.