Εξαλλος ο Ερντογάν με τον Σόρος: «Θέλει να με ρίξει από την κυβέρνηση» - newskamatero

Breaking

Εξαλλος ο Ερντογάν με τον Σόρος: «Θέλει να με ρίξει από την κυβέρνηση»

Τον τόνο στον προεκλογικό πόλεμο που διεξάγεται στην Τουρκία ανάμεσα στον Ερντογάν και την αντιπολίτευση, έδωσε ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ στο Twitter.
Ο Μποζκούρτ ανέβασε ένα βίντεο από ομιλία του Ταγίπ Ερντογάν, στην οποία ο Τούρκος Πρόεδρος ισχυρίζεται πως «η αντιπολίτευση της Τουρκίας, υποστηριζόμενη από την «Σόρο και εξωτερι- κές δυνάμεις», στοχεύει στην ανατροπή του κυβερνήτη και της προεδρίας του τον Ιούνιο».
Στο μεταξύ, όπως μεταδίδει το hellasjournal.com, οργιάζουν οι φήμες στην Τουρκία, για νυχτερινή επίσκεψη, με εντολή του Ταγίπ Ερντογάν, του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατηγού Ακάρ, και του εκπροσώπου του Τούρκου Προέδρου, Ιμπραχίμ Καλίν, στο σπίτι του του Αμπντουλάχ Γκιούλ με στόχο να τον αποτρέψουν από την κάθοδό του στις εκλογές, ως υποψηφίου της Αντιπολίτευσης.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης έχουν αρχίσει αιτιάσεις για πολιτικό πραξικόπημα ενόψει των εκλογών από την πλευρά του Ταγίπ Ερντογάν.
Πολλά είναι τα ερωτηματικά γύρω από αυτή την χωρίς προηγούμενο παρέμβαση, και αναφορικά με το εάν ο πρώην Πρόεδρος της Τουρκίας, βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.