Χτύπησαν ποδοσφαιριστές της Σπάρτης στο Αιγίνιο - newskamatero

Breaking

Χτύπησαν ποδοσφαιριστές της Σπάρτης στο Αιγίνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη όταν τελείωσε το ματς και οι παίχτες της Σπάρτης κατευθύνονταν στα αποδυτήρια δεχόμενοι έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Αιγινιακού.
Τη στιγμή εκείνη ο Ράνος απευθύνθηκε στην κερκίδα λέγοντας “Εντάξει τι έγινε, χάσαμε” και αιφνιδίως δέχτηκε επίθεση πισώπλατα από το φροντιστή του Αιγινιακού.
Τα επεισόδια που ακολούθησαν κράτησαν αρκετά λεπτά ενώ διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια του διαιτητή και του παρατηρητή αγώνα. Πάντως και οι δύο στο φύλλο αγώνος έγραψαν ότι υπήρξε μόνο λεκτική επίθεση.
Μετά το τέλος του αγώνα της Σπάρτης στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό, ομάδα οπαδών επιτέθηκε βίαια σε ποδοσφαιριστές της Σπάρτης και συγκεκριμένα χτύπησαν τους Ράνο, Δεινόπαππα και Δοδοντζάκη, του οποίου οι γιατροί έκαναν ράμματα στα χείλη.  Μάλιστα πληροφορίες του FLY κάνουν λόγο για την παρουσία “μπράβων στα αποδυτήρια όπου μαζί με τους εν λόγω οπαδούς έκαναν “ντου” εναντίον όλης της αποστολής της Σπάρτης.
Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα της Σπάρτης κατευθύνεται στο κέντρο υγείας της πόλης διότι παρουσιάστηκαν συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στους Μπουζούκη, Ζουλιώτη, Γραικό, Δεινόπαππα αλλά και στον πρόεδρο Δημήτρη Νικόλαρο.
Πηγή: flynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.