Μετά από ταλαιπωρία ωρών ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά δίκτυα - newskamatero

Breaking

Μετά από ταλαιπωρία ωρών ομαλοποιήθηκε η κίνηση στα εθνικά δίκτυα

Ομαλοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, σύμφωνα με την Τροχαία, η επιστροφή των Αθηναίων από τους εθνικούς δρόμους Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων πλέον διεξάγεται χωρίς προβλήματα.
Όπως έγινε γνωστό από τη ΓΑΔΑ, από το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ επέστρεψαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα συνολικά 111.100 αυτοκίνητα και συγκεκριμένα 60.000 από την Αθηνών- Κορίνθου και 51.100 από την Αθηνών- Λαμίας.
Νωρίτερα, με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνταν τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, σύμφωνα με την Τροχαία, ενώ αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ήταν  η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας.
Στο υπόλοιπο εθνικό δίκτυο, σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη ήταν η κίνηση στην Αθηνών- Πατρών, στα διόδια του Ρίου και του Ζευγολατιού, καθώς επίσης στη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου.
Ελαφρώς αυξημένη είναι η κίνηση στην εθνική οδό Κορίνθου- Τριπόλεως, στο ρεύμα προς Κόρινθο και στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στον κόμβο Αμφιλοχίας.
Στο μεταξύ, νωρίτερα ουρές έχουν σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα στα διόδια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες εικοσάλεπτη είναι αναμονή για τους διερχόμενους οδηγούς. Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στα διόδια Καλαβρούζας της Ιόνιας οδού και στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου.
Δείτε βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.