Καμίνης: Κορυφαίος προορισμός στην ΝΑ Ευρώπη η Αθήνα - newskamatero

Breaking

Καμίνης: Κορυφαίος προορισμός στην ΝΑ Ευρώπη η Αθήνα

«Η δικτύωση και η συνένωση δυνάμεων βρίσκεται στον πυρήνα του συνόλου»

Η Αθήνα καθιερώνεται ως κορυφαίος «city break» προορισμός στη ΝΑ Ευρώπη, στην οποία η τουριστική κίνηση διπλασιάστηκε σε μια πενταετία, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε ομιλία του, στο πλαίσιο εκδήλωσης που οργάνωσε το σωματείο «Διάζωμα» για τα εταιρικά του μέλη, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Η δικτύωση και η συνένωση δυνάμεων βρίσκεται στον πυρήνα του συνόλου, σχεδόν, των πολιτικών και των πρωτοβουλιών που υλοποιούμε ως δήμος Αθηναίων» είπε ο κ. Καμίνης, σημειώνοντας ότι «το καλύτερο παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η συνεργασία με την AEGEAN και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στον τομέα του τουρισμού».
Στην κατεύθυνση αυτή, της συνένωσης δυνάμεων, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι, το αμέσως επόμενο διάστημα, το Athens Tourism Partnership αναμένεται να διευρυνθεί με τη συμμετοχή ισχυρών φορέων, ιδρυμάτων και εταιρειών που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη της πόλης. Επίσης ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στην ανάδειξη της σύγχρονης πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης , με τη φιλοξενία και διεθνών διοργανώσεων, όπως η «Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018», η Documenta 14 κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.