Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον πιλότο της πολεμικής αεροπορίας Γιώργο Μπαλταδώρο - newskamatero

Breaking

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον πιλότο της πολεμικής αεροπορίας Γιώργο Μπαλταδώρο

Τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του πιλότου του Mirage 2000-5, Σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου, που κατέπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης, εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος.
Νίκος Βούτσης: Εφυγε υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας
«Εκ μέρους όλων των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, θα ήθελα να εκφράσω την οδύνη μας για τον θάνατο του πιλότου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.
Η Βουλή των Ελλήνων αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη του. Έφυγε υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές και τη μνήμη μας.
Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», σημειώνει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
Θεοδωράκης: Ο θάνατός του ας μας κάνει όλους πιο συνετούς
Με ανάρτηση στο Twitter εξέφρασε τα συλλυπητήριά του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης: «Άλλος ένας πιλότος έπεσε στο Αιγαίο υπερασπιζόμενος την πατρίδα μας. Τα συλλυπητήριά μου στη μεγάλη οικογένεια της πολεμικής αεροπορίας καθώς και στην οικογένεια και τους φίλους του. Ο θάνατός του ας μας κάνει όλους πιο συνετούς», τονίζει στο μήνυμά του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Καμμένος: Επεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος

«Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος.
Κικίλιας: Θρήνος για την Ελλάδα -Αθάνατος!
«Θρήνος για την Ελλάδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πιλότου μας και στην Πολεμική Αεροπορία. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!», αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.
Eνωση Κεντρώων: Θυσιάστηκε ακόμη ένας ήρωας
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, «η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τη βαθύτατη τη θλίψη της για τη θυσία ακόμα ενός ήρωα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που χάθηκε στον βωμό της υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, είμαστε δίπλα της αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Λοβέρδος: Συγκλονίζει ο τραγικός θάνατός του
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε για τον θάνατο του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου: «Ο τραγικός θάνατος του Σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας Γιώργου Μπαλταδώρου συγκλονίζει το πανελλήνιο. Εκφράζουμε την οδύνη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην Πολεμική Αεροπορία. Ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος έχασε την ζωή του υπηρετώντας την πατρίδα».
ΚΙΔΗΣΟ: Επεσε στο καθήκον
«Ένας γενναίος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος, έπεσε στο καθήκον. Η θλίψη μας είναι μεγάλη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας» αναφέρει το ΚΙΔΗΣΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.