Καβάλα: Πλήρωσε το iphone αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ - newskamatero

Breaking

Καβάλα: Πλήρωσε το iphone αλλά δεν το παρέλαβε ποτέ

Η 40χρονη εντόπισε σε μια διαδικτυακή ιστοσελίδα την αγγελία για την πώληση του κινητού της αρεσκείας της σε τιμή που μπορούσε να πληρώσει και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή

Δεν έμεινε μόνο με το όνειρο της απόκτησης ενός πανάκριβου iphone, αλλά έχασε και το σημαντικό ποσό που πλήρωσε για να το αποκτήσει μια 40χρονη γυναίκα από την Καβάλα η οποία δεν υποπτεύθηκε ότι αυτός που είχε αναρτήσει αγγελία για την πώλησή του ήταν απατεώνας.

Η 40χρονη εντόπισε σε μια διαδικτυακή ιστοσελίδα την αγγελία για την πώληση του κινητού της αρεσκείας της σε τιμή που μπορούσε να πληρώσει και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως πωλητή. Εκείνος, την έπεισε να καταθέσει 520 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του για να της στείλει το iphone και η γυναίκα κατέθεσε το ποσό στις 8 Ιανουαρίου.

Από τότε, όμως, δεν κατάφερε να επικοινωνήσει ξανά με τον “πωλητή” που δεν της έστειλε ποτέ την επίμαχη συσκευή. Έτσι, έκανε καταγγελία στην Ασφάλεια Καβάλας που ξεκίνησε έρευνες. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ως δράστη έναν 52χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.