LIVE: Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (Ημίχρονο) - newskamatero

Breaking

LIVE: Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (Ημίχρονο)



Γεμάτο πρώτο ημίχρονο στο Μόναχο. Κόντρα στη ροή του ματς η Μπάγερν πήρε προβάδισμα στο σκορ, με τη Ρεάλ να απαντά με τον ίδιο τρόπο.



LIVE  .2 LIVE


45+1' Μεγάλη ευκαιρία για την Μπάγερν. Μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά ο Λεβαντόφκσι βρέθηκε μόνος του, όμως η κεφαλιά του πήγε πάνω στον Νάβας.


44' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ! Κόντρα στη ροή του ματς η Ρεάλ Μαδρίτης φέρνει το σκορ στα ίσα. Μετά από γύρισμα του Λούκας ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κρόος άφησαν την μπάλα και ο Μαρσέλο με εντυπωσιακό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας της Μπάγερν κάνοντας το 1-1.

42' Σέντρα του Ραφίνια ο Μίλερ με τη μία σουτάρει και η μπάλα κόντραρε πάνω στον Σέρχιο Ράμος και πέρασε κόρνερ.

41' Εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Χούμελς ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή δεν μπορεί να στείλει την μπάλα προς την εστία του Νάβας.

34' Σημαντική στιγμή για την Μπάγερν. Ο Τιάγκο με μαγική πάσα βρήκε τον Ριμπερί εκείνος βρέθηκε απέναντι από τον Νάβας όμως έχασε το κοντρόλ και ο τερματοφύλακας της Ρέαλ μπόρεσε να μπλοκάρει.

34' Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Σίλε περνά αντί του Μπόατενγκ.

31' Νέο πρόβλημα για την Μπάγερν. Ο Μπόατενγκ πέφτει στο γήπεδο και πιάνει τον προσαγωγό στο αριστερό πόδι ζητώντας αλλαγή.




28' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ! Με τρεις πάσες η Μπάγερν από τη μία περιοχή βρέθηκε στην άλλη και ο Κίμιχ με πλασέ νίκησε τον Νάβας για να κάνει το 1-0.

23' Ο Ραφίνια στην προσπάθεια του να κόψει έστρωσε την μπάλα στον Καρβαχάλ ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ με τον Ουλραϊχ να μπλοκάρει.

19' Πρώτη τελική για την Μπάγερν. Ο Ραφίνια σούταρε από μακριά με τον Νάβας να μπλοκάρει εύκολα.

17' Καλή επίθεση από τη Ρεάλ η μπάλα έφτασε αριστερά στον Ίσκο ο οποίος σούταρε πάνω στα σώματα των αμυντικών της Μπάγερν.

Η στιγμή που ο αγώνας τελείωσε για τον Ρόμπεν...


Συμπληρώθηκαν τα πρώτα 10 λεπτά στο Μόναχο χωρίς κάποια τελική για κάποια από τις δύο ομάδες.

8' Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την Μπάγερν. Ο Τιάγκο περνά αντί του Ρόμπεν, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει το ματς.

Από τα πρώτα λεπτά η Μπάγερν πιέζει από ψηλά. Tο πρέσινγκ αρχίζει από τον Λεβαντόφσκι, ο οποίος είναι στη γραμμή της περιοχής της Ρεάλ.

1' Καλή στιγμή για την Μπάγερν. Ο Λεβαντόφσκι έβαλε την κόντρα στην προσπάθεια του Καρβαχάλ να απομακρύνει, η μπάλα του στρώθηκε μέσα στην περιοχή γύρισε προς τον Μίλερ ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να σουτάρει.

Σέντρα στο Μόναχο!

Τιτανομαχία στο Μόναχο ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Χάμες Ροντρίγκες, Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Λούκας Βάθκεθ, Ίσκο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στον πάγκο για τις δύο ομάδες

Για την Μπάγερν: Στάρκε, Βάγκνερ, Σίλε, Τιάγκο, Μπέρνατ, Ρούντι, Τολισο

Για τη Ρεάλ: Κασίγια, Βαγιέχο, Μπενζεμά, Μπέιλ, Ερνάντες, Ασένσιο και Κόβατσιτς.

Το Μπάγερν - Ρεάλ είναι το πιο κλασικό ζευγάρι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς αυτός είναι η 25ος μεταξύ τους αγώνας σε διοργάνωση της UEFA, κάτι που αποτελεί ρεκόρ.

Πέρσι είχαν τεθεί αντιμέτωποι στα προημιτελικά, με τους Ισπανούς φυσικά να παίρνουν την πρόκριση, στον δρόμο για την κατάκτηση του δεύτερου σερί τροπαίου και 12ου στην ιστορία τους.

Στο πρώτο ματς στο Μόναχο είχαν νικήσει 2-1, με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η ρεβάνς πήγε στην παράταση, στην οποία η Ρεάλ επικράτησε 4-2, με τον Πορτογάλο να κάνει χατ-τρικ!

Τη σεζόν 2013-14 η Ρεάλ και πάλι είχε αποκλείσει τους Βαυαρούς στα ημιτελικά, νικώντας 1-0 στη Μαδρίτη (Μπενζεμά) και 4-0 στο Μόναχο (Σέρχιο Ράμος 2 / Κριστιάνο Ρονάλντο 2), ενώ στα ημιτελικά της σεζόν 2011-12 η Μπάγερν είχε πάρει την πρόκριση, ο Ρονάλντο είχε σκοράρει 2 φορές στη ρεβάνς, αλλά η ομάδα του έχασε στα πέναλτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.