Η Ρωσία αποφασισμένη να τελειώνει με τους αντάρτες στη Συρία: Η RuAF ξεκίνησε ξανά μαζικούς βομβαρδισμούς (βίντεο) - newskamatero

Breaking

Η Ρωσία αποφασισμένη να τελειώνει με τους αντάρτες στη Συρία: Η RuAF ξεκίνησε ξανά μαζικούς βομβαρδισμούς (βίντεο)Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν είναι αποφασισμένος τώρα περισσότερο από ποτέ να τελειώνει μια καλή με τους ισλαμιστές αντάρτες στη Συρία. Αυτό τουλάχιστον αφήνεται να εννοηθεί από ρωσικά ΜΜΕ τα οποία υπογραμμίζουν το γεγονός ότι η ρωσική Αεροπορία πραγματοποίησε πάλι  πολεμικές επιχειρήσεις στη Συρία μετά από μια μικρή ανάπαυλα.


Έτσι η RuAF  επανέλαβε τις αποστολές της κατά στόχων της ISIS μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ και της Βρετανίας και της Γαλλίας στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης του συριακού Στρατού για την εκκαθάριση θυλάκων των ισλαμιστών ανταρτών νότια από τη Δαμασκό.

Έτσι παράλληλα με την προέλαση του συριακού Στρατού στα προάστια Tadamon και  Al-Yarmouk ρωσικά Su-25 προχώρησαν σε εκτεταμένους βομβαρδισμούς των περιοχών που κατέχουν οι ισλαμιστές αντάρτες όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.

 Βίντεο απο τις επιχειρήσεις του συριακού Στρατού στο έδαφος: Την ίδια ώρα σε άλλο μέτωπο στην ανατολική Qalamoun – οι αντάρτες παρέδωσαν πολεμικό υλικό που κατείχαν στον συριακό Στρατό το οποίο αποτελείται από δεκάδες άρματα μάχης.

 Την ίδια ώρα σε άλλο μέτωπο στην ανατολική Qalamoun – οι αντάρτες παρέδωσαν πολεμικό υλικό που κατείχαν στον συριακό Στρατό το οποίο αποτελείται από δεκάδες άρματα μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.