The Wall: Όλες οι λεπτομέρειες για την πρεμιέρα στις 10 Μαΐου στον ΑΝΤ1 - newskamatero

Breaking

The Wall: Όλες οι λεπτομέρειες για την πρεμιέρα στις 10 Μαΐου στον ΑΝΤ1




Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με το τηλεπαιχνίδι «The Wall» την Πέμπτη 10 Μαΐου στις 9 το βράδυ.



Σε κάθε επεισόδιο παίρνει μέρος μία ομάδα δύο ατόμων. Τα άτομα συνδέονται μεταξύ τους με οποιοδήποτε είδος σχέσης (φίλοι, συγγενείς, σύντροφοι, συνάδελφοι, συμφοιτητές, σύζυγοι κ.ά). Βασικό στοιχείο, η ιστορία της ομάδας των δύο. Είναι άνθρωποι που τους ενώνουν πολλά και ξεχωρίζουν με τις πράξεις τους. Πρόκειται για άτομα που αντιμετωπίζουν τη ζωή και τα προβλήματα της-μικρά ή μεγάλα- με θάρρος, χιούμορ και θετική ενέργεια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι πάντα με το ζευγάρι ενάντια στον «Τοίχο». Τους δίνει κουράγιο και δύναμη, τους παρηγορεί όταν χάνουν μεγάλα ποσά ή όταν δεν κερδίζουν το μέγιστο δυνατό. Και φυσικά, πανηγυρίζει μαζί τους στην επιτυχία τους.

Μία επιβλητική κατασκευή LED video, είναι ο τοίχος που είναι και το βασικό στοιχείο του σκηνικού. Από τον «Τοίχο» πέφτουν μπάλες που οδηγούνται σε υποδοχές, που αντιστοιχούν σε διαφορετικά ποσά.

1ος Γύρος: Ελεύθερη πτώση

Το ζευγάρι απαντάει από κοινού σε πέντε ερωτήσεις. Οι μπάλες πέφτουν από οποιοδήποτε σημείο του «Τοίχου» και πρέπει να απαντήσουν στην ερώτηση πριν φτάσουν στις υποδοχές. Αν έχουν απαντήσει σωστά, οι μπάλες γίνονται πράσινες και τα ποσά αθροίζονται στο συνολικό ποσό. Αν έχουν απαντήσει λάθος, οι μπάλες γίνονται κόκκινες και τα ποσά αφαιρούνται. Για να προκριθεί στον επόμενο γύρο, που θα κερδίσει το ζευγάρι με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

2ος & 3ος Γύρος

Το ένα μέλος του, ζευγαριού πηγαίνει σε χώρο απομονωμένο από το υπόλοιπο σκηνικό. Μόνη του υποχρέωση, να απαντήσει σωστά στις ερωτήσεις. Δεν έχει καμία εικόνα πώς εξελίσσεται το παιχνίδι, ούτε αν έχει απαντήσει σωστά, ούτε τι ποσά, κερδίζουν με τις σωστές απαντήσεις, ούτε τι χάνουν με τις λάθος. Το άλλο μέλος του ζευγαριού επιφορτίζεται να προκαλέσει την τύχη, μιας και σε αυτούς τους δύο γύρους είναι αυτό που αποφασίζει από πού θα πέσουν οι μπάλες και κατά συνέπεια πού είναι πιθανό να οδηγηθούν. Λίγο πριν από το τέλος του 3ου γύρου, το μέλος του ζευγαριού που είναι απομονωμένο καλείται να αποδεχθεί αν θα φύγουν με το ελάχιστο εγγυημένο ποσό από τον 1 ο γύρο, ή αν ρισκάρει, μη γνωρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι εκείνη τη στιγμή (αν έχουν κερδίσει δηλαδή μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσό από αυτό που έχουν κλειδώσει), να αποφασίσει να μην αποδεχτεί το ελάχιστο εγγυημένο ποσό. Η απόφαση του ανακοινώνεται στον συμπαίκτη του, με την ολοκλήρωση του 3ου γύρου, μπροστά σε όλο το κοινό στο πλατό και στους τηλεθεατές.

Πηγή:mytv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.