ΣΟΚ! Η Τερέζα Μέι απειλεί με μποϊκοτάζ το Μουντιάλ! - newskamatero

Breaking

ΣΟΚ! Η Τερέζα Μέι απειλεί με μποϊκοτάζ το Μουντιάλ!

Η πρωθυπουργός της Αγγλίας, Τερέζα Μέι, είναι αποφασισμένη, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, να ζητήσει μποϊκοτάζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, και φυσικά να μην συμμετάσχσει η Αγγλία, εξαιτίας της υπόθεσης δηλητηρίασης του Σεργκέι Σκριπάλ, ο οποίος υπήρξε συνταγματάρχης της GRU, της υπηρεσίας πληροφοριών του ρωσικού στρατού, και της 33χρονης κόρης του Γιούλια, που βρέθηκαν την Κυριακή αναίσθητοι σε ένα παγκάκι έξω από ένα εμπορικό κέντρο του Σάλσμπερι της νότιας Αγγλίας. Αμφότεροι, βρίσκονται σε κώμα, με τους γιατρούς να αμφιβάλλουν για την ζωή τους.

Η Scotland Yard προσπαθεί να διαπιστώσει εάν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της ρωσικής κυβέρνησης και των δηλητηριάσεων. Η πίεση είναι υψηλή στη Βουλή των Κοινοτήτων, ενώ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ισπανικής εφημερίδας, οι Βρετανοί εξετάζουν το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Ρώσου πρεσβευτή. Ετσι κι αλλιώς πάντως, από την πρώτη στιγμή η Βρετανία έχει προειδοποιήσει τη Ρωσία ότι εάν το Κρεμλίνο βρίσκεται πίσω από την υπόθεση τότε θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις.

Εν τω μεταξύ, στην FIFA υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Αυτή η νέα και σοβαρή κρίση, προστίθεται σε αυτήν που υπάρχει ήδη στη Μέση Ανατολή από το εμπάργκο προς Κατάρ από τους γείτονές της, συμπεριλαμβανομένων της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

«Οι αμφιβολίες που δημιουργήθηκαν με την εκλογή των χώρων διοργάνωσης των Παγκοσμίων Κυπέλλων 2018 και 2022 έχουν γίνει σοβαρά προβλήματα λόγω πολιτικών ζητημάτων», αναφέρεται χαρακτηριστικά, από πηγές προσκείμενες στην παγκόσμια ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.