ΣΟΚ στην Γαλλία: Οπαδοί της Λιλ εισέβαλαν στο γήπεδο και κυνήγησαν τους παίκτες - newskamatero

Breaking

ΣΟΚ στην Γαλλία: Οπαδοί της Λιλ εισέβαλαν στο γήπεδο και κυνήγησαν τους παίκτες

Πρωτόγνωρες σκηνές στο «Πιερ Μορουά», όπου οι εκατοντάδες οπαδοί της Λιλ, μετά από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο 1-1 με τη Μονπελιέ, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

Η εισβολή άρχισε από το πέταλο, όταν ορισμένοι οπαδοί μπήκαν από μία πόρτα στο χορτάρι του γηπέδου και άρχισαν να τρέχουν προς την απέναντι πλευρά όπου βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, κουρασμένοι από τον αγώνα.

Οι παίκτες της Λιλ έμειναν ακίνητοι, αφού δεν περίμεναν ότι οι φίλαθλοι θα τους επιτεθούν. Ορισμένοι σεκιούριτι δεν ήταν αρκετοί για να σταματήσουν το ορμητικό κύμα οπαδών που όταν πλησίασαν τους παίκτες, άρχισαν να τους περικυκλώνουν και να τους σπρώχνουν, ζητώντας με αυτόν τον τρόπο τα ρέστα για την κακή πορεία της ομάδας.

Όπως φαίνεται και από τα πλάνα, τα δικαιώματα των οποίων για την Ελλάδα ανήκουν στη Nova, ορισμένοι παίκτες της Μονπελιέ προσπάθησαν να προστατεύσουν τους συναδέλφους τους από τη μήνη των οπαδών.

Όταν όλοι οι παίκτες διέφυγαν για τα αποδυτήρια, οι οπαδοί που είχαν εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο είχαν ξεπεράσει τους 200 και προσπαθούσαν να μπουν στα αποδυτήρια, ωστόσο είχαν μπλοκάρει την είσοδο δεκάδες αστυνομικοί.

Η Λιλ βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, ωστόσο έχει τιμωρηθεί ήδη από τη λίγκα με υποβιβασμό, εκτός αν καταφέρει να ξεπληρώσει τα τεράστια χρέη της.


sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.