Βίντεο: Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν με τον πύραυλο που δεν μπορεί να αναχαιτιστεί - newskamatero

Breaking

Βίντεο: Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν με τον πύραυλο που δεν μπορεί να αναχαιτιστεί

Το βίντεο  με τη στιγμή της εκτόξευσης του πυραύλου έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Με ένα βίντεο συνέχισε η Ρωσία τη μάχη της προπαγάνδας σχετικά με τον πύραυλο που δεν μπορεί να αναχαιτιστεί όπως ανακοίνωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν την 1η Μαρτίου.


Στο βίντεο παρουσιάζεται η εκτόξευση του πυραύλου Kinzhal από ένα αεροσκάφος MiG-31 στη νοτιοδυτική Ρωσία, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Η εκτόξευση εκτυλίχθηκε όπως είχε προγραμματιστεί: ο υπερυχητικός πύραυλος βρήκε το στόχο του» ανακοίνωσε το υπορυγείο. 
Το βίντεο ξεκινά με δύο πιλότους να ετοιμάζονται για μια πτήση όταν ξαφνικά αρχίζουν να τρέχουν προς το μαχητικό ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα καταγράφεται η στιγμή της εκτόξευσης του πυραύλου. 

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας φρόντισε, μάλιστα, να «ντύσει» τις εικόνες με πατριωτική μουσική.

Σε ένα πρώτο σχόλιο ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις δήλωσε από το Ομάν ότι «δεν βλέπω κάποια αλλαγή στις δυνατότητες του ρωσικού στρατού. Όλα τα συστήματα για τα οποία μίλησε (σ.σ. ο Πούτιν) δεν βλέπω να αλλάζουν τη στρατιωτική ισορροπία».

Ο Πούτιν στην ομιλία του είχε ανακοινώσει ότι ο πύραυλος αυτός μπορεί να αναπτύξει 10 φορές την ταχύτητα του ηχου και μπορεί να υπερκεράσει όλες τις αεράμυνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.