ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ – ΠΑΡΕΝΕΒΗΝ Η… ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! - newskamatero

Breaking

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ – ΠΑΡΕΝΕΒΗΝ Η… ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Συμβαίνουν κι αυτά στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας… Ενώ, λοιπόν, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει εκδηλώσει πολλάκις την… στοργή της για τις καταλήψεις των αναρχοκομμουνιστών (με πιο πρόσφατη την κατάθεση ερώτησης στη βουλή 31 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη… κρατικής προστασίας των καταλήψεων από τις… «φασιστικές επιθέσεις»), σήμερα εκκενώθηκαν αθόρυβα τρεις καταλήψεις!

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις έγιναν ταυτόχρονα σε τρία σημεία. Στην οδό Ζαΐμη στα Εξάρχεια (πρόκειται για τη δεύτερη επιχείρηση εκκένωσης, καθώς το κτήριο είχε εκκενωθεί και προ διμήνου περίπου, αλλά έγινε ανακατάληψη), στην οδό Καλλιδρομίου (Εξάρχεια) και στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Τυπικά, οι αστυνομικές επιχειρήσεις έγιναν με εισαγγελική εντολή, έπειτα από μηνύσεις που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες των κτιρίων αυτών. Ειδικότερα, της Ματρόζου ανήκει στον «Ευαγγελισμό», της Ζαΐμη στην ΕΣΗΕΑ και της Καλλιδρομίου σε ιδιώτη.

Ωστόσο, οι «κακές γλώσσες» εντάσσουν τις επιχειρήσεις στον εμφύλιο πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις διάφορες «συνιστώσες» (ή «συλλογικότητες», στην γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ) της αναρχοκομμουνιστικής μαφίας, για τη μοιρασιά της λείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.