ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗ – ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο… ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ! - newskamatero

Breaking

ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΦΩΤΗ – ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο… ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Τον μπάρμπα- Φώτη Κουβέλη έστειλε ο κρυπτόμενος… σούπερμαν Καμμένος να συναντηθεί στον Έβρο με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που απήχθησαν από τους Τουρκαλάδες.

Ο μπάρμπα- Φώτης διαβεβαίωσε τους γονείς πως γίνεται ό,τι είναι δυνατόν από την πλευρά της συγκυβέρνησης για να επιστρέψουν (ούτε ένα απευθείας τηλεφώνημα στο «κόκκινο τηλέφωνο» του Ερντογάν Πασά δεν τολμάει να κάνει ο misterTsipras…) και εξέφρασε την… κατανόησή του για το δράμα τους: «Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε γιατί είστε γονείς αλλά πονάμε όλοι μας».

Ωστόσο, η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη δεν κρατήθηκε και τον ρώτησε το προφανές: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;»

Μα τι λέτε κυρία μου; Αυτό που είπατε δε θα μπορούσε να συμβεί ποτέ των ποτών! Σιγά να μην υπηρετούσαν στον Έβρο τα παιδιά των Κουβέληδων και των Καμμένων, όπως υπηρετούν τα παιδιά του απλού κοσμάκη! Δίπλα στα υπουργεία των μπαμπάδων τους «υπηρετούν» την «θητεία» τους όλοι οι κανακάρηδες των «εκλεκτών» του «συνταγματικού τόξου»! Όπως «υπηρέτησαν» και οι ίδιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.