Βόμβα Σαββίδη: «Αν μιλήσω θα κάψω Τσίπρα, Καμμένο και Παππά» - newskamatero

Breaking

Βόμβα Σαββίδη: «Αν μιλήσω θα κάψω Τσίπρα, Καμμένο και Παππά»

Εξοργισμένος από το επιχειρούμενο κυβερνητικό άδειασμα εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε δυσχερή θέση. Προφανώς ο ομογενής επιχειρηματίας επενδύοντας στην στενή σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια με σειρά κυβερνητικών αξιωματούχων, ανέμενε μεγαλύτερη (και σίγουρα πιο ξεκάθαρη στήριξη) από τόσο από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και από τον υπουργό Άμυνας και επιστήθιο φίλο του, Πάνο Καμμένο.

«Αντί να με στηρίξουν, κυνηγούν να με συλλάβουν» λέει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, ο κ. Σαββίδης, δείχνοντας αποφασισμένος για όλα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δείχνει αποφασισμένος να σπάσει την σιωπή του και να μιλήσει για όλους και για όλα. Μάλιστα, πρόσωπα που κινούνται στο στενό περιβάλλον του, θυμίζουν ότι : «ο Ιβάν είναι ένας επιχειρηματίας που έχει στηρίξει ξεκάθαρα και δημοσίως την σημερινή κυβέρνηση».

Στην προσπάθεια του αυτή, συγκρούστηκε μετωπικά –και προσωπικά- με τον αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνοντας μεταξύ των άλλων ότι δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός. Εκείνο που επισημαίνουν με μεγάλη ένταση οι συνεργάτες του κ. Σαββίδη, μεταφέροντας εν πολλοίς και την θέση του, είναι ότι: «οι Τσίπρας και Καμμένος χρησιμοποίησαν σε όλα τα δύσκολα project τον Σαββίδη. Από το ποδόσφαιρο –όπου ξόδεψε πολλά λεφτά- μέχρι τις τηλεοπτικές άδειες και την εξαγορά του «Έθνους».    

Μπροστά στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαμηνύουν τις τελευταίες ώρες, προς πάσα κατεύθυνση και κάθε αποδέκτη, ότι ο κ. Σαββίδης, δείχνει αποφασισμένος να σπάσει την σιωπή του. «Αν μιλήσει θα κάψει Τσίπρα, Καμμένο και Παππά» αναφέρουν όσοι γνωρίζουν το συναρπαστικό παρασκήνιο. 

Ο λόγος που αναφέρονται στα τρία αυτά πρόσωπα δεν είναι καθόλου τυχαίος. Ως γνωστόν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, όχι μόνο δεν  έκρυψε την στενή σχέση με τον ομογενή επιχειρηματία, αλλά απεναντίας  διαφήμιζε την ευεργετική δράση του ακόμη και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Επίσης, αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, διατηρούσε εδώ και χρόνια ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας, τόσο με τον ίδιο τον κ. Σαββίδη, όσο και με στενούς συνεργάτες του.   Μάλιστα, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, φέρεται να επηρέαζε καθοριστικά τον ομογενή επιχειρηματία, να εμπλακεί στα media, αγοράζοντας την εφημερίδα «Έθνος» και τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» από τον Φίλιππο Βρυώνη.

Τέλος, αποτελεί κοινό μυστικό ότι πέραν των υπουργών, στενή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη, είχε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα αποφασίσει να μιλήσει ο Ιβάν Σαββίδης, θα έχουν εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αυτά που θα πει, γιατί όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα αναφερθεί εκτός των άλλων σε γεγονότα, που απορρέουν από μυστικές συναντήσεις των Τσίπρα, Καμμένου, Παππά. 

 Ακούστε όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1

Πηγή: parapolitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.