Την Κρήτη θα επισκεφτεί σύντομα η τέως βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία - newskamatero

Breaking

Την Κρήτη θα επισκεφτεί σύντομα η τέως βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία

Την επίσκεψη της τέως βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας, στην Κρήτη το επόμενο διάστημα προανήγγειλε ο Ισπανός πρέσβης στην Ελλάδα Ενρίκε Βιγκέρα κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.
Στη συνάντηση όπου βρέθηκε και ο πρόξενος της Ισπανίας στη Κρήτη Μηνάς Μελισσείδης, συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανάπτυξης αλλά και γνωριμίας του Ισπανού Πρέσβη με τους φορείς του νησιού καθώς ανέλαβε τα καθήκοντα του πριν 6 μήνες και είναι η πρώτη του επίσκεψη στην Κρήτη.

Ο Ισπανός Πρέσβης ανακοίνωσε και την επίσκεψη της βασίλισσας της Ισπανίας η οποία θα επισκεφθεί αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Ελεύθερνας και θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις των 40 χρόνων λειτουργίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. «Ήταν η πρώτη συνάντηση που είχα με τον κ. Περιφερειάρχη και η πρώτη μου επίσκεψη στη Κρήτη. Σύντομα θα έρθω και πάλι, μαζί με την βασίλισσα Σοφία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επισήμανε ότι η επίσκεψη της βασίλισσας Ισπανίας στην Κρήτη θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα δώσει μία σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη του τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.