«Βόμβα» Ομπάμα: Ετοιμάζει… σειρά εκπομπών στο Netflix! - newskamatero

Breaking

«Βόμβα» Ομπάμα: Ετοιμάζει… σειρά εκπομπών στο Netflix!

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα είναι σε διαπραγματεύσεις με το συνδρομητικό κανάλι Netflix για την παραγωγή μίας σειράς τηλεοπτικών σόου που θα του εξασφαλίσει μία παγκόσμια πλατφόρμα μετά τη θητεία του στον Λευκό Οίκο, ανέφεραν στην εφημερίδα «The New York Times» άνθρωποι που γνωρίζουν πληροφορίες για τις συζητήσεις.
Αν και η συμφωνία δεν είναι ακόμη οριστική, οι προτεινόμενοι όροι προβλέπουν ότι το Netflix θα πληρώσει τον Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του, Μισέλ για αποκλειστικό υλικό που θα είναι διαθέσιμο στην υπηρεσία streaming, που έχει 118 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο. Ο αριθμός των επεισοδίων και η μορφή των εκπομπών δεν έχουν αποφασιστεί.
Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει πρόθεση να αξιοποιήσει τις εκπομπές στο Netflix για να απαντήσει ευθέως στον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ή σε συντηρητικούς που του ασκούν κριτική, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Οι Ομπάμα μίλησαν για εκπομπές που θα προβάλλουν ιστορίες που εμπνέουν.
To Netflix θα μπορούσε να δώσει στον Μπαράκ Ομπάμα μία αφιλτράριστη μέθοδο επικοινωνίας με το κοινό, παρόμοια με εκείνη, με την οποία προσεγγίζει τους 101 εκατ. ακολούθους του στο Twitter και τους 55 εκατομμύρια χρήστες του Facebook που έχουν κάνει like στη σελίδα του στο μέσω κοινωνική δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.