Νέα ένοπλη ληστεία: Μπήκαν με καλάσνικοφ στο σπίτι πρώην συζύγου γνωστού εφοπλιστή - newskamatero

Breaking

Νέα ένοπλη ληστεία: Μπήκαν με καλάσνικοφ στο σπίτι πρώην συζύγου γνωστού εφοπλιστή

Μια ακόμα ένοπλη ληστεία που απέφερε λεία περίπου 4.250.000 ευρώ έλαβε χώρα στην οικία της πρώην συζύγου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, Σοφίας Κούστα
Οι δράστες ανάγκασαν την κ. Κούστα, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο, πήραν το ποσό 250.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα των οποίων η αξία των οποίων, σύμφωνα πάντα με τη ιδιοκτήτρια, ανέρχεται σε πάνω από 4.000.000 ευρώ
Όπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα, τρεις κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ μπήκαν  στο σπίτι της πρώην συζύγου του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, στην οδό Αγίου Γερασίμου, στη Γλυφάδα.
Μιλώντας ελληνικά, όπως δήλωσε η ίδια, την ακινητοποίησαν υπό την απειλή των όπλων, όπως και τον οικιακό βοηθό, αλλά και τις δύο κόρες της και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι.
Αφού το έκαναν άνω κάτω, την ανάγκασαν, μιλώντας ελληνικά, να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο, πήραν 250.000 ευρώ σε μετρητά, αλλά και κοσμήματα των οποίων η αξία των οποίων, σύμφωνα πάντα με τη Σοφία Κούστα, ανέρχεται σε πάνω από 4.000.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.