Ξεκινάει το βράδυ της Μ. Τρίτης ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ - newskamatero

Breaking

Ξεκινάει το βράδυ της Μ. Τρίτης ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ

Ο ΑΝΤ1 πιστός στο τηλεοπτικό του ραντεβού με το κοινό ξεκινά την προβολή της αγαπημένης σειράς

Ο ΑΝΤ1 συνεχίζει την παράδοση για μια ακόμη χρονιά και πιστός στο ραντεβού του με το τηλεοπτικό κοινό θα προβάλει και φέτος την τηλεοπτική σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ».
Η σειρά δεν θα ξεκινήσει την Μεγάλη Δευτέρα όπως συνέβαινε τα περισσότερα χρόνια προβολής της αλλά την Μεγάλη Τρίτη. Και αυτό γιατί την Δευτέρα το βράδυ την ώρα εκείνη θα προβληθεί το «Hell’s Kitchen».
Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (Jesus of Nazareth) είναι τηλεοπτική μίνι σειρά βρετανικής και ιταλικής παραγωγής συνολικής διάρκειας 371 λεπτών. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού, σκηνοθετημένη από τον κορυφαίο δημιουργό Φράvκo Τζεφιρέλι.
Έχει αναγνωριστεί ως μια από τις σπουδαιότερες θρησκευτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης, και μεταξύ άλλων, έχει βραβευτεί με Emmy Award.
Οι αναφορές της έχουν βασιστεί κατά κύριο λόγο στα Ευαγγέλια, στα Ιερά Κείμενα της Καινής Διαθήκης και της Βίβλου, ενώ ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης πραγματοποίησε τα γυρίσματα σε αυθεντικούς χώρους, όπου περιγράφονται τα γεγονότα, αξιοποιώντας ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.