Μαλώνεις ρε συ Έλληνα; Μαλώνω. Μάλωσε μόνος σου διότι δε μαλώνω εγώ! (“σύμβουλος” Γιγκίτ Μπουλούτ) - newskamatero

Breaking

Μαλώνεις ρε συ Έλληνα; Μαλώνω. Μάλωσε μόνος σου διότι δε μαλώνω εγώ! (“σύμβουλος” Γιγκίτ Μπουλούτ)


Η μαμά Τουρκία θα δώσει στο ατίθασο παιδάκι ξυλίτσες στον πωπό για να το συνετίσει. Αν και πλέον θεωρείται αντιπαιδαγωγικό, στην περίπτωση της οπισθοδρομικής και ισλαμοσυντηρητικής (βλ. καθυστερημένης) Τουρκίας, είναι ένδειξη… τρυφερότητας.
Σε μια προσπάθεια λοιπόν να δούμε το ποτήρι «μισογεμάτο», αφού ένα ευχαριστώ τουλάχιστον σε κάποιον που αναλαμβάνει την ψυχαγωγία σου στην αρχή της εβδομάδας, σε μια ακόμα τσαγκαροδευτέρα, πρέπει να λέγεται, αφού είναι δωρεάν.
Για μια ακόμη φορά ο διαταραγμένος «σύμβουλος» του Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ, που πιθανότατα έχει αναλάβει το «χαρτοφυλάκιο» του ψυχολογικού πολέμου σε βάρος της Ελλάδας, έρχεται με τον γνωστό γραφικό / χαριτωμένο του τρόπο να μας προειδοποιήσει για τα μελλούμενα.
Μπήκαν 55 χιλιόμετρα στην Ελλάδα (έτσι χύμα το ανέφερε, θάλασσα, στεριά… πάντως το ευχαριστούμε που κατάλαβε πως βρισκόταν στην Ελλάδα, αν το συνδυάσει με το νούμερο που ανέφερε θα αντιληφθεί -αν κάποιος του το πει φυσικά- την «πατάτα» που διέπραξε) και ρήμαξαν τις ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες.
Επρόκειτο για μυστική επιχείρηση λέει ο αγαπητός Γιγκίτ, τράβηξαν και βίντεο, το οποίο μαζί με όλο το αποδεικτικό υλικό δόθηκε στην Ελλάδα. Και ο λόγος που δεν έβγαλαν ντελάλη να φωνάζουν σε όλο τον κόσμο την επιτυχία τους (σ.σ. απορία συναδέλφου… συγνώμη, ηλιθίου, του Μπουλούτ: Ποια η χρησιμότητα τέτοιας «επιχείρησης» αν μείνει μυστική;) είναι διότι τηρούν ένα άτυπο fair play!
Επειδή εδώ είμαστε Ούννοι; Εκεί έχουμε καλλιεργημένα παιδιά. Είναι σα να παίξει η Μπαρτσελόνα με τον Μέσι, τον Κουτίνιο και τον Σοάρες, απέναντι σε ελληνική ομάδα που θα κατεβάσει τους εφήβους της. Κι επειδή η Τουρκία έχει αυτό-χρισθεί Μπαρτσελόνα της νοτιοανατολικής Μεσογείου, τηρεί το fair play!
Όπως εξήγησε ο «ιντελεκτουέλ σύμβουλας» του επικεφαλής των αγροίκων που κυβερνούν την Τουρκία, ένας πόλεμος εναντίον της Ελλάδας θα ήταν ντροπιαστικός, «σαν ένας ενήλικας να χτυπάει ένα μωρό παιδί στην κούνια». Ως τεκμηρίωση της φιλανθρώπου αυτής αναφοράς, επικαλέσθηκε την ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία.
Έλα όμως που εμάς μας θυμίζει αυτή την εκπληκτική ατάκα του Κώστα Χατζηχρήστου στον ρόλο του «Ζίκου» στον «Μπακαλόγατο» με τον αμίμητο Νίκο Ρίζο: «Μαλώνεις ρε συ; Μαλώνω ρε. Μαλώνεις (ανεβάζοντας σημαντικά τόνο στη φωνή). Μαλώνω. Μαλώνεις; Ε μάλωσε μόνος σου διότι δε μαλώνω εγώ, Του την έσκασα έτσι; Τον εξευτέλισα». Ή σε άλλη εκδοχή πάλι από ελληνική ταινία: «Το λες σοβαρά; Πάλι καλά διότι εγώ δεν σηκώνω αστεία».

defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.