Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη - newskamatero

Breaking

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το νεκρό βρέφος στη Νέα Σμύρνη

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη τις δολοφονίας ενός νεογέννητου αγοριού που βρέθηκε τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο του, στην κυριολεξία πεταμένο σε ακάλυπτο πολυκατοικίας, στην περιοχή της Ν. Σμύρνης.
Πρόκειται για το δεύτερο βρέφος που βρίσκεται δολοφονημένο μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Είχε προηγηθεί η ζοφερή ανακάλυψη ενός άγρια δολοφονημένου βρέφους, στραγγαλισμένο με τον ίδιο των ομφάλιο λώρο του και πεταμένο σε κάδο απορριμάτων, στην περιοχή της Πετρούπολης τον Φεβρουάριο.
Ήδη οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και του Τμήματος Ανηλίκων τις Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει από κοινού τις έρευνες, έχουν εξετάσει ενδελεχώς και μάλιστα παρουσία αρμόδιου Εισαγγελέα, τους περισσότερους ενοίκους και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στην πολυκατοικία τις οδού Πριγκιποννήσων, όπου βρέθηκε το νεκρό μωράκι, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο στοιχείο.
Το κοινό στοιχείο με την υπόθεση της Πετρούπολης
Κάτι που ανατρέπει πάντως μερικώς τις αρχικές υποθέσεις, είναι πως το μωράκι βρέθηκε πεταμένο στο δίχτυ που βρίσκεται πάνω από τον πρώτο όροφο, ώστε να μην περνούν αντικείμενα προς το έδαφος.
Το μωρό ήταν τυλιγμένο μέσα σε μια σακούλα, όπως και αυτό που βρέθηκε νεκρό στην Πατερούλη. Κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τις αρχές.

Αυτό πάντως κάνει τις αρχές να πιστεύουν πως δύσκολα πετάχτηκε εκεί από κάποιον διερχόμενο, αλλά ο δράστης είτε βρισκόταν μέσα στην πολυκατοικία (πιθανώς βρήκε ανοιχτή την πόρτα και έφτασε στην ταράτσα) είτε σε διπλανή.
Πλέον οι έρευνες έχουν επεκταθεί και σε παρακείμενες κατοικίες προκειμένου να διερευνηθεί εάν κάποια γυναίκα βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα σε ενδιαφέρουσα και όταν πια ήταν στις ημέρες να γεννήσει μωρό δεν ακούστηκε παιδικό κλάμα στο σπίτι της.
Στο «μικροσκόπιο» οι κάμερες
Παράλληλα αστυνομικοί τις Ασφάλειας Αττικής ερευνούν την γύρω περιοχή για κάμερες ιδιωτικές και κρατικές, που να έχουν “συλλάβει” στο “οπτικό τους πεδίο” κάποια ύποπτη κίνηση, ώστε να αρχίσουν να ξετυλίγουν το «κουβάρι» των ερευνών για την ανεύρεση των εγκληματιών που έκοψαν βίαια το νήμα τις ζωής του άτυχου αγοριού.
Στο μεταξύ και σε συνάρτηση με την ανακάλυψη του στραγγαλισμένου βρέφους πριν δυο μήνες σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη, οι αστυνομικοί πλέον εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο του κυκλώματος μαστροπών οι οποίοι φέρνουν “σκλάβες του σεξ” από χώρες του πρώην «ανατολικού μπλοκ» και στις περιπτώσεις ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, δολοφονούν τα μωρά και τα πετούν σε διάφορες περιοχές τις Αττικής.
Βέβαια πέραν τούτου, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης από κάποια νεαρή γυναίκα, η οποία κυριολεκτικά ξεφορτώθηκε το μωρό, πετώντας το στην πυλωτή τις πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων, στην Ν. Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.