Ο Αντετοκούνμπο έδωσε τη νίκη στους Μιλγούοκι Μπακς [βίντεο] - newskamatero

Breaking

Ο Αντετοκούνμπο έδωσε τη νίκη στους Μιλγούοκι Μπακς [βίντεο]


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήρθε ως από μηχανής Θεός να σώσει τους Μπακς που πήγαν να χάσουν ένα δικό τους παιχνίδι. Με δικό του φόλοου στα 5,1’’ πριν το τέλος η ομάδα του Μιλγουόκι επικράτησε 104-102 των Σέλτικς και ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά που τώρα μεταφέρεται ξανά στη Βοστώνη. 
Τα «ελάφια» προηγήθηκαν με 65-45 στα μέσα της τρίτης περιόδου, αλλά είδαν τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν εννιά λεπτά πριν το τέλος και να παίρνουν προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό με καλάθι του Τέιτουμ. Το τρίποντο του Μπρόγκντον βρήκε απάντηση με βολές του Χόρφορντ (102-102), αλλά ο Giannis ήρθε να λυτρώσει την ομάδα του στο φινάλε μετά το άστοχο σουτ του Μπρόγκντον. Στην τελευταία κατοχή ο Μόρις δεν βρήκε στόχο και οι Μπακς έκαναν το 2-2.

Ο 23χρονος ηγέτης των νικητών είχε 27 πόντους (3/6 βολές, 12/18 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 λάθη σε 40 λεπτά. Πολύτιμη βοήθεια πρόσφεραν οι Κρις Μίντλετον και Τζαμπάρι Πάρκερ με 23 και 16 πόντους αντίστοιχα, ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά του Θον Μέικερ με 8 πόντους και 5 τάπες. Ο Τζέιλεν Μπράουν με 34 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των Σέλτικς, ενώ ο Τζέισον Τέιτουμ πρόσθεσε 21.
Πηγή:sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.